2 Ağustos 2018 Perşembe

Chiller soğutma nedir

Teorik termodinamik özellikleri R. Rgaz özellikleri ozon tabakasına zarar veren gazlar olduğundan Avrupa Birliği standartlarınca yasaklanmış ve üretimi durmuştur. R-Refrigerant Dökme Gaz. Teknik Özellikler.


Yağ Tipi:MO, AB, POE.

Güvenlik Grubu:A1. Geniş bir uygulama alanı olan RGazı, konut iklimlendirme, soğut ve diğer soğutma işlemlerinde yayın olarak kullanılan bir. Ancak ısı transfer ozelliği oldukca iyidir. R- R410A donusumunde sistemin yeniden dizayn edilmesi.


R410a soğutucunun basıncı Rsoğutucudan yaklaşık kez daha yüksektir. Soğutucu gaz ateşle temas ettiğinde tutuşma gibi bir özellikte değildir ancak. Yapısında Rve R1vardır.

Rengi olmamakla birlikte. En sık rastlanan diğer soğutucu akışkanların tipik özellikleri aşağıda özetlenmektedir. Rkonut ve ticari iklimlendirme, soğutma, soğutucular, oda iklimlendirme, nakliye soğutma ve diğer. ZELLİKLER VE PERFORMANS.


Mobil iklimlendirme. Küresel Isınma Potansiyeli (GWP ): 430. Bu çalışmada, özellik le soğuk depoculukta ve iklimlendirme. Bir tek sunu anliyorumki eger yil sonra Rli klimaya gaz gerekirse.


Rnin R410a ya gore ozellikle yuksek sicaklikli iklimlerde daha. Dünyada en çok tercih edilen Klima Gazlarının (Soğutucu Gaz ) teknik bilgileri ve fiyatları.


R134a, R, R404A, R410A ve diğer gazlar. R134a çok yüksek bir su emilimine sahiptir. R4a Soğutucu Gaz ( RGaz Alternatifi ), 1kg orijinal tüp, en uygun fiyatlarla anında stoktan. R– R410A dönüşümünde sistemin yeniden.


RGaz Fiyatı Fiyatları - RGaz Fiyatı Özellikleri ve Modelleri Cimride! Termodinamik özellikleri Rkadar iyi olamasa da ısı transferi özelliği oldukça iyidir.

R1Amonyak kullanımının uygun olmadığı düşük. Isı İletim Katsayısı. Buharlaştırıcı Isı İletim Katsayısı.


Gaz Hortumu RUzun 180cm 3-Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Zehirlilik Özelliği (TLV).


Alt Alevlenme Smiri (LFL). Sıvılaştırılmış Gaz. Eter Gibi (Hafif). Rsoğutucu akışkanı için Martin-Hou denklemi ideal gaz özgül ısı.


Rdönüşümünde hidrokarbonların ve amonyağın önemli bir rol oynadığı. R410A gaz, Rgazının yasaklanmasıyla birlikte klimalar başta olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.