16 Ağustos 2018 Perşembe

Antifiriz fiyatları

Antifirizleri, uygun fiyat ve taksit imkanıyla Hepsiburada. Hemen sipariş verin, ayağınıza gelsin. Castrol Radicool Sf Litre. Antifriz ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.


Bununla birlikte antifriz fiyatları araçların yakıt türüne göre de değişiklik gösterir. Mobil antifriz türleri ile dizel araba oto antifriz çeşitleri farklı fiyat seviyelerine. Mesela aynı markaya ait lt antifiriz ile litrelik antifrizin fiyatı eşit olmaz. Antifrizler genellikle litrelik ambalajlar halinde satılıyor ve fiyatları TL ila TL arasında değişiyor.


TP CARMED ANTİFRİZ. Etilen-glikol esas yüksek. Organik asit katık. FAALİYET ALANLARI. YAKIT FİYATLARI. ANTİFİRİZ LİTRE KIRMIZI ANTİFİRİZ FİYATI. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili yedek parça seçeneklerini ustaparcaci. Temel olarak araç motorları içten yanmalı. Doğru antifiriz kullanılmazsa araçlarımızda nasıl bir katile dönüşüyor ve motorumuzu nasıl mahvediyor tüm.


Antifiriz fiyatları

Ancak piyasada yeşil, mavi, pembe, kırmızı, turuncu ve benzer renge sahip farklı markaların antifriz. TL Vergiler Hariç: 572TL. TEMİZLİK KİMYASALLARI.


Antifiriz fiyatları

Tofaş Fiat Renault Hyundai yedek parçalarını buradan temin edebilir hemen sipariş. Aracınızda çeşitli alanlarda donma gibi sorunlar meydana gelebilmektedir. Bu noktada aracınızda donma gibi sorunlar.


Farklı renklerdeki. PETROL OFİSİ ANTİFRİZ KG LİTRE TENEKE EN UYGUN FİYAT PETROL OFİSİ SÜPER ANTİFRİZ TENEKE KG Ana kullanım amacı ısı transfer ortamı.


Piyasa farklı markalarda ve farklı renklere sahip antifrizler bulunmaktadır. Asit Teknolojisine sahip antifrizler yeşil. Ortalama hizmet süresi Saat.


Antifiriz fiyatları

Kış mevsiminde aracın fazla ısınmasını. Kışın aracınızın motor suyunun donmaması için mutlaka antifiriz kullanmanız. Benzinli-Dizel motorlu araçlarda kullanıma uygundur.


Soğutma suyunun soğuk havalarda. Paylaş: Ürün Bilgisi. Taksit Seçenekleri. Fiyatı Düşünce Haber Ver.


Motor 1l soğutucu fabrika üretimi ısıtıcı sıvı glikol fiyat etilen araç araba sıvı susuz etilen antifriz. Adet (Minimum Sipariş Miktarı). Katalog stoğu tükendiği takdirde reyon fiyatları geçerlidir. Kataloglarda belirtilen fiyatlar stoklarla sınırlıdır.


Tam tersi durumda da daha uygun fiyatlı olsun diye 10Wyerine 20Wde koyarsanız yine yağınız yağlama görevini tam yapamaz. GLACELF CLASSIC antifriz uygun miktarda suyla karıştığı zaman, tüm otomobillerde, kamyonetlerde, kamyonlarda ve iş ve tarım makinelerinde kullanılan içten.


Fazla antifriz hem tortu yaparak radyatör peteklerini tıkar hem de korozyona yol açar(özellikle su tapalarında).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.