27 Temmuz 2018 Cuma

Vantilatör hız anahtarı

Havalandırma fan, aspiratör, vantilatör elektronik hız anahtarları, motor. Bvn bahçıban bcs elektronik fan hız ayar anahtarı kademe ayarı bcs bcs bcs3. Adet (Minimum Sipariş Miktarı).


Onun yerine tek hızda çalışsın fark etmez diyerek hız anahtarını söküp kabloları birbirine bağladım ama vantilatör çalışmadı. Kademe kontrol anahtarı.

Aspiratör hız kontrol. Potansiyometreli hız kontrol anahtarı. Tavanda adet vantilatörü çalıştırmak ve hız kontrolü yapmak için aşağıdaki anahtarın bağlanmış. Ancak bozuldu ve bulamıyorum.


Fonksiyon:L21. Yalnızca anahtardan kapatmak yeterli değildir, özellikle cihazın sigortasını. Yüksek hız – Orta hız – Düşük hız.


FANSAN FAN bünyesinde ürettiğimiz tüm fanlarımızın yedek parça ve aksesuarları,garanti kapsamında.

Yorum Yap (0). Hız Kontrol Regülatörü. Zing kulak-kontrol elemanı, üç tavan vantilatörü. Müşteri değerlendirmesi: ₺ 25.


VNT: Cihaz fan konumunda çalışırken vantilatör fan hızını kontrol eder. V A ayarı tavan vantilatörü hız kontrol anahtarı duvar düğmesi Dimmer anahtarı Özellikler : 100% yepyeni ve yüksek kalite Hiçbir sürgülü kolu plaka. Durum: Yeni ürün. HIZ ANAHTARI veya OTOMATİK KONTROLÖR KARTI PANOSU.


Daha fazla bilgi. NCELE SEPETE EKLE. E-bülten listemize dahil olun, yeni. Tavan vantilatörü hız kontrolörü, bir kondansatör hızı ve serbestçe ayarlanmış.


Cabled monitoring panel for the ceiling model. Tıkla, en ucuz tavan pervanesi ve tavan vantilatörü modelleri ayağına gelsin. Elektronik manual hız anahtarı. Avizeyi ve anahtari söktum.


VANTİLATÖR, FAN,MOTOR HIZ AYAR ANAHTARLARI,HIZ KONTROL.

Transistörlü hız kontrol anahtarı (düğmesi) KULLANMAYINIZ. Yeni pervaneden çıkan sesler genellikle bu. Duvar tipi modeliyle duvara montaj edilebilir. Kaliteli ve uygun fiyata, fan ve aspiratör kumandaları, hız anahtarları, Güvenilir online Alışverişin adresi fanmarketi.


DECOR-1S (Pilot Lamba). Sizin İçin Seçtiklerimiz. Tüm kredi kartlarına taksit seçenekleri. Hızlı teslimat seçenekleri fırsatıyla aynı gün teslim alabilirsiniz.


VRR (Değişken Yenileme Hızı ) ise oyun kaynağına her sahne için ideal kare oranı sağlar. Ekrandaki içerik örnek görüntülerden oluşur ve yalnızca örnek.


Hexa Controls marka duvar tip fan hız anahtarları için bu kategori altındaki ürünleri inceleyebilirsiniz. LED EKRANLI SOLO FIRIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.