30 Temmuz 2018 Pazartesi

206 Klima kompresörü tamiri

Tavsiyeleriniz nedir ? Peugeot Türkiye Forumları - Peugeot. Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir. Bursa Osmangazi.


Geçtiğimiz gün aracın bakımı için teknik servise gittim. Klima kompresörü tamir ettiren var mı? Bu esnada soğutucu madde sıcaklığı da artar. Kompresör soğutucu maddenin basıncını yükseltir.


UZUN OTO ELEKTRİK KLİMA SERVİSİ EROL UZUN. PEUGEOT 2ORJINAL ÇIKMA KLİMA KOMPRESÖRÜ GÜL OTO. Hızlı Kargo ve Taksit İmkanıyla En Kapsamlı Oto Yedek Parça Sitesi.


Aracınızın klima kompreserünü sitemizden temin edebilirsiniz. Söz konusu bir kaçak tespit edildiğinde tamiri yada klima borusunun değişimi yapılarak sorun çözülür. AC kompresör kavraması bobin tamir yedek. Eğer kalın boru soğuk değil ise klima kompresörü ile ilgili bir sorun.


Tamirinin mümkün olmadığını, ancak yeni kompresör takılması. Rc Yedek Parça Otomobil Yedek Parça Sorgulayıp Fiyatları. Tıkla, en ucuz oto klima kompresörü seçenekleri ayağına gelsin.


Araç Bilgileri İle ara. Marka Seçiniz, AKSESUAR VE BAKIM, ALFA ROMEO, ALPINE. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine. RÜNÜ İNCELE SEPETE EKLE.


Bu sesle ilgili triger, devirdaim, bütün kayışlar, klima gergi rulmanı, v kayısı gergi rulmanı ve klima kompresör. Araba ısınınca hiç ses kalmıyor. Sirküle eden gaz tekrar kompresöre dönerek çevrimine yeni baştan başlar.


Borular ve hortumların tamiri. Bir klima kompresörünün karmaşıklığına bağlı olarak 500-0ruble. Kardeşim klima kompresörünün üzerinde bir soket var o çıkmışmı bi. Peki şimdi klimayı açınca klima çıt edip kompresörü devreye alıyor mu ? TEKERLEK TARAFI DIS FREZE: DIS, TEKERLEK TARAFI IC FREZE: DIS, CÖN.


Vergiler Hariç: 7. Elektrik ve Elektronik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.