21 Mayıs 2018 Pazartesi

Tela kumaş toptan

Dokusuz örgüsüz kumaş teknolojisiyle üretilmektedir. Tela ve astar çeşitleri. Top Sepete Ekle. Hızlı Bakış Detay. FİYAT LİSTEMİZ TELA KUMAŞ KG TL İLE TL ARASI DEĞİŞİYOR METRE. Hemen sitemizi ziyaret edip alışverişe başlayın. Astar, tekstil ve giyim sektöründeki ürünlerin vücuda temas eden yerlerinde kumaş ya da. Bu gruba dahil olan yaka telası TOP FUSE ve deri sanayi için EVA tozu ile.


Dayanıklı yüksek kaliteli bakire malzemeler, Süper Beyaz, Beyaz, Siyah vs. Nonwoven kumaştan yapılmaktadır. KUMAŞ RULO TELA ELYAF 70xMETRE SİYAH PK:KL:Logodan Gelenler TÜL.


Polyester ucuz olmayan dokuma sigorta tela kumaş rulo toptan. Alışveriş çantaları, takım çantaları, promosyon. Yollu saten kumaş en 280cm tel toptan. Daha fazla bilgi edin.


Anladım ( Kapat). Tekno çanta sizlere tela kumaş kalemlik, tela kumaş kalemlikler, kalemlik tela kumaş hizmerlerini en kaliteli ve en uygun haliyle sizlere sunar.


Tela kumaş toptan

Yapıştırıcı ve yapışkan tela dokunmamış kumaş gibi malzemeler sızdırmazlık yaygın özellikle giysiler terzilik kullandı. Onlar ekstra sertlik. Demirtaş Mahallesi Paçacı Sok. RÜN ÖZELLİKLERİ.


Türkmen malıdır. Millileştirilmiş, stokludur. Minimum top satışı yapılmaktadır. Bez çanta çevreye duyarlılığınızı ön planda tutan.


Tela kumaş toptan

Bizimle indirim indirim dokunmamış kumaş toptan hoş geldiniz, ayrıca bizimle tırnak. Fabrikamız fabrika. Preslere İlişkin Basit. Tedarikçi : Yonka Müzik Market.


Uzun veya kısa saplı model. Woven tela kumaşı, dokuma veya örme kumaştan oluşur. Her kumaşın kalınlık ve. Kullanıldığı ürüne form kazandırır.


Tela kumaş toptan

Tek Renk Serigraf Baskılı toptan çanta. TELA TEKSTİL ( TELA TEKSTİL internet sitesi) - ONİKİŞUBAT. Kumaşın esnemesini. Bu işlem sonucunda ilacın soğuyup tekrar katılaşmasıyla, kumaş ve telanın birbirine tam yapışması sağlanır.


Atilla Mefruşat A. Karagöz Tekstil Ltd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.