10 Mayıs 2018 Perşembe

Samsung klima 10 yıl garanti

Samsung klima 10 yıl garanti

Türkiye sınırları içerisinde satın alınmış ve. Dış ünitesine yıl garanti verilen bir ürünün, iç ünitesindeki kapağın sararması kalitenin ne kadar. DB De Yüksek Ses!


Samsung klima 10 yıl garanti

Herseyi tam, tasindigimiz icin satiyoruz. Montaj tarihi itibariyle. Klima Türü Split(Duvar Tipi). YIL KOMPRESÖR GARANTİSİ. Sıcaklık Göstergesi, Var. Garantisi ( yıl ), 3. LG klimalar zorunlu yıl garanti kapsamı altında bulunmasının yanında cihazların ideal kullanım ömürleri yıl olarak belirtilmiştir. Fiyat İndirimli Fiyat.


Samsung klima 10 yıl garanti

Isıtma kapasitesi (kW): 1. Eğer özel bir sigorta yaptırmadıysanız bu yıl içinde cihaz kaynaklı tüm sorunlarınıza ücretsiz çözüm bulabilirsiniz. Bu ürün yıl resmi distribütör garantisi altındadır. Dijital İnvertör özelliğine sahiptir. Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.


KurumsalGizlilik. Write your own review. Only registered users can write reviews. MADDE – (1) Tüketicinin bulunduğu yerde yetkili servis. Pazartesi, :0 22:00.


Yapılan bakımın yıl garanti süresi bulunmaktadır. Xiaomi Redmi Note 10. Malın arızasının iş günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici. Uzun yıllardan bu yana alanında uzman kadrolarımızla beyaz eşya klima.


Otomatik temizlik. En çok eleştrilen. Samsung Ekran Yansıması Sorununu Çözdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.