30 Mayıs 2018 Çarşamba

Opel astra f klima kompresörü fiyatı

Opel astra f klima kompresörü fiyatı

Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Bunun dışında klima kompresörü fiyatı havale yada eft ödemelerinde ekstra indirimle 1. Yerimizden klima kompresörü astra. Listelenen ucuz yedek parça opel markalı otomobillerin vectra, a, hatchback, 88.


Opel astra f klima kompresörü fiyatı

TL den başlayan taksitlerle! Ayrıca şehir Dışına Aynı Gün Kargo İmkanı ! Fiyat : Sorunuz. Opel Vectra B 1. MARKA, MODEL, MODEL YILI, MOTOR HACMİ, BEYGİR GÜCÜ. Bu yedek parçanın farklı fiyat ve kalitedeki diğer.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. Emme Manifoldu Gm. KLİMA KOMPRESÖRÜ 1. Sepete At İNCELE. Turbo A14NET Gm. Klima kompresörü bozulmuş. Gaz bitince de klima kompresörü çalışmayabiliyor. Zaten kompresör fiyatları bu seviyelerde oluyor. RÜNLERİMİZ DEĞİŞTİRME GARANTİLİDİR. LÜTFEN İRTİBATA. Temin etmek için bizimle iletişime geçiniz. OPEL VECTRA için G. Arkadaşım klima kompresörü elektrikle çalışmıyor. V kayışının hareketi ile.


Opel astra f klima kompresörü fiyatı

TURBO KLIMA KOMPRESORU ORJINAL. Kategori : Vectra. Marka : Mekanik. Bu üründen yalnızca adet sipariş verilebilir. Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Araç Modeli: Astra. Motoru çalıştırmak zorlaşır. Hızlanma sırasında egzozdan siyah duman atar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.