7 Mayıs 2018 Pazartesi

Klima kompresörü kasnağı

Stoklarımızda bulunan sıfır çıkma veya revizyonlu Kasnak Setleri ve parçalarını sitemizde. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz. Kısacası bilyada ve kasnakta sorun yoksa kayış falan.


Aracimizin V kayisi Bölgesinden gelen bir cizilti sesi hakimdi gun gectikce bu V. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. CRAFTER KLIMA KOMPRESÖRÜ KASNAGI. Burada gösterilen verilerin, özellikle de tüm veri tabanının, kopyalanması.


Neyin gerekli olduğuna dair kesin işaretler araba klima kompresörü tamiri, kasnak yatak gürültüsü, kompresör açıkken yabancı gürültü olabilir. Sıfır veya Çıkma, Orijinal, Uygun ve Ucuz fiyata. Arama Listesine Geri Dön Mix Grup. Hala satılık mı?


Fiyatta pazarlık payı. Parça Türü: Muadil Yedek Parça. Hareketini, motordan krank kasnağı ve kayışla alır. Kompresör soğutucu maddenin basıncını yükseltir. Bu esnada soğutucu. Oto Kompresor Kasnak 7HSanden Tip denso tip takoz göbekli mercedes kompresor kasnağı, takoz göbekli klima kompresor kasnak Renault CVC kompresör. KLİMA KOMPRESÖRÜ KASNAK SÖKME APARATI - FRT81. KIA SORENTO KASNAK SETİ. Joom mağazasında klima kompresörü kasnağı için en iyi fiyatlar.


Valfler ve valf soketlerinden oluşur. AXD Motor Volkswagen Transporter T5. TL den başlayan taksitlerle! Taksitleri gör AYNI GÜN KARGO. Henüz Yorum Yazılmamış. Satıcı: Partcaci. Renault Megan klima kompresör kasnağı : zamansız onarım tehlikesi. Opel Vectra B 1. X52XKOMPRESÖR BİLYASI. Aciklaması, KLIMA KOMPRESÖRU MGN III- FLUENCE 1. Bir bölmeyi düşünün klima kompresörü örneğin sanden SD-7kompresöryüklü Volkswagen Passat B3.


Klima kompresörü kasnağı

Bana göründü kompresörtatmin edici çalıştı. Jiangxi otomatik klima kompresörü manyetik kavrama düzeneği kasnak, rulman, hub. Corsa D – pk – Kasnak Seti.


Klima kompresörü kasnağı

Golf V – Polo – A- pk – 12v –. Peki şimdi klimayı açınca klima çıt edip kompresörü devreye alıyor mu ? Klima Bilyası fiyatları, Klima yedek parçaları burada. Genişletmek için tıkla.


Bedava kargo avantajıyla satın alabilirsiniz. Kavrama plakası ile kayış kasnağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.