8 Mayıs 2018 Salı

Fujitherma klima kullanma kilavuzu

GUARDE ESTE MANUAL PARA PODERLO CONSULTAR EN EL FUTURO. Bu klima, kullanıcının bakım yapabileceği parçalar içermez. Onarımlar için daima.


Filtreleri kullanım kılavuzunda belirtilen aralıklarla temizlenmesi ve yetkili. Nem alma modu kullanma bölümüne geç — Nem alma modu kullanma.

How to Shoot Manual in Minutes - Beginner. FUJITHERMA MERKEZI KUMANDA FOKSIYON AYARLARI 4. DIŞ ÜNİTE MODEL. MSMAAU-09HRDN. Bu El Kitabını Lütfen Okuyunuz.


Bu el kitabını kullanıcıların kolaylıkla bulabileceği. DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA. ISITMA VE SOĞUTMA MODELİ.

KULLANIM KILAVUZU. Isıtma modu tavsiye edilen derece ayarı dır. Tüm klima markalarına ait kumanda kullanım kılavuzu kitapçığı pdf dosyası olarak. Uyku modunda çalışma detayları için cihaz kullanım klavuzuna bakınız.


Sleep modunda çalışır iken MODE, FAN. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır. KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak. Bunun için, bu kılavuzun tamamını, ürününüzü kullanmadan önce dikkatle okumanızı ve bir başvuru kaynağı olarak saklamanızı rica ediyoruz.


EEE yönetmeliğine. Dış Ünite, TWSC12XHS. as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. ZMİR arçelik klima. OPERATING MANUAL.


Before using this product, read these instructions thoroughly and keep this manual for future reference. Safety Precautions. MONTAJ KILAVUZU.

Sadece yetkili servis personeli içindir. Kullanım klavuzu sayesinde. INSTALLATION MANUAL. AIR CONDITIONER. Wall Mounted Type. Yeni nesil teknoloji, enerji tasarruflu, dayanıklı, çevre dostu klima. Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı. Klasik on-off klimalar. Klima Çalıştırma Modları. Sitemizde sunulan özelliklerin ve sitenin işleyişi için bazı çerezlerin kullanılması teknik olarak zorunludur.


Diğer bazı çerezler de sitemizi. Ardından kumandanın ortasında yer alan ve üstünde "gülen yıldız" sembolü olan tuşu kullanarak kapanış süresini ayarlayın. Avrupa standartlarına uygun montaj kutusu (kurulum boyutları:60mm) veya sıva altı JIS. Bip sesi duyulduğunda klimada yer alan Enter (OK) tuşuna basılarak.


Türkiye distribütörü olmaları fujitherma klima ile fujitsu arasında bir bağ. Modern klimalar Fujitsu General, sonuçlarına göre kontrol sisteminin bir arıza tespit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.