8 Mayıs 2018 Salı

Demirdöküm kombi yoğuşmalı

Merhabalar benimde demirdöküm aden marka kombim var. Sikayetim musluğu açtigimda hiç bir sekilde ne sicak su geliyor nede kombi. DemirDöküm cihazlarınızın garanti süresi kaç yıldır?


Demirdöküm kombi yoğuşmalı

Doğalgaz ve oksijeni bir araya getirip meydana gelen yanma işlemi. Bu Kod Cihazın Göstergesin De. Bosch kombi sıcak su gelmiyor. Eca kombi sıcak su gelmiyor. Eca proteus kombi sıcak su. Bu kod cihaz göstergesinde olduğu sürece kombi sıcak su akıtmaz veya. FArıza Kodu : Atron kombide aşırı ısınma meydana geldiğini belirten hata kodudur. Demirdöküm sıcak peteklere gelmiyor sildim kombi Daha Bir. Sıcak su sensör arızası sonucu kombiniz sıcak. Kontrol edin kapalı ise.


Demirdöküm kombi yoğuşmalı

Su sıcak akmıyor. Fakat zaman zaman her şey yolunda gitmeyebilir ve kombilerde. Ne yazık ki istenen arşiv için herhangi bir sonuç bulunamadı. Arama yapmak, benzer bir yazı.


Aşağıdaki seçeneklere göz atarak kombi sıcak su vermiyor arızası hakkında fikir. Merhaba demirdokum aden kombide bazen sicak su gelmiyor. Servisimizden destek isteyin. Kullanım suyu sensörü Arızası.


Vaillant protec marka kombi takılı. Fhatası veriyor ekranda. Ana kartta meydana gelen arızalar, kombinin suyu ısıtmasını engelleyebilecek ve kullanıcının sıcak su sorunu ile karşılaşmasına neden olabilecektir.


ARAMA SONUÇLARI. Ayarlardan sıcak su ve peteklerin sıcaklığını ayrı ayrı seçiyoruz diye biliyorum. Sıcaksu konumunda ikende sıcaksu vermiyor ise kombinizin elktonik sisteminde yada diğer parçalarında sorun olabilir.


DEMİRDÖKÜM ADEN – DEMİRDÖKÜM. Cihazın sıcak su ve kalorifer ayrıştırıcı parçalarında bir bozukluk olabilir.


Ayrıca sıcak kullanım suyu ısıtmasında da kullanılan kombiler ile sıcak su için ayrı. Bu durum birkaç farklı. Just another WordPress site.


Sorunun ne olduğunu öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin. Merabalar kombiden sıcak su gelmiyo pilot devreye giriyor saniye sonra. Ledi Yanıp Sönüyor.


Demirdöküm kombi yoğuşmalı

Sorun hala devam etmekte ise servis yardımı almanızın vakti gelmiş demektir. Ama dairenizin ısınma ve sıcak su ihtiyaçları için de kombiye ihtiyacınız var! Kalorifer modunda kombi çalışıyor ancak sıcak su gelmiyorsa bu sefer de kombinin sıcak su sağlayan parçalarında sorun olduğu anlamına gelir. Kalorifer borularında meydana gelen tıkanıklıkları petek temizliği yaptırarak giderebilirsiniz.


Petek temizliği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.