4 Mayıs 2018 Cuma

Arçelik termosifon bağlantı şemasi

Isıtıcılarının sıcak ve soğuk su bağlantılarına tek yönlü vanalar takılırsa ısıtıcı içerisindeki sıcak. Yukarıda bir termosifonun elektrik devre şemasını.


Ağustos ayında elektrikli termosifon aldım. Arçelik Menemen servisi montajını yaptı. Fakat hafta kadar sonra termosifonun bulunduğu kilerimizden salona şu.


Eğer bağlantı kablosu hasarlıysa tehlikeyi engel lemek amacıyla. Termosifonunuzun elektrik bağlantısı. Tek yapmanız gereken uygun modeller listesinden makinenizin. Elektrik devre şemasına uygun.


ELEKTRİKLİ TERMOSİFON. KULLANIM MONTAJ VE. Emniyet valfini soğuk su. Cihaz bağlantı elemanları termosifonun dolu ağırlığını kaldıracak şekilde kuwetli ve.


Tesisat şemasına uygun şekilde tesisatı yapınız. Alanında en iyilerini üreten Altus, Ariston, Demirdöküm termosifon markaları. El yatkınlığı olanlar montaj şemasına bakarak da gerekli işlemleri tamamlayabiliyor.


Bunlardan birincisi sıvı veya gaz yakıt ile sıcak su elde edilen bakır termosifonlar, ikincisi ise elektrik kullanarak sıcak su elde edilen elektrikli. Marka, Ko Açıklama. Bağlantı Kablosu.


Osmanli Ordusu Teskilat Semasi Sinif Bilgi Egitim. Cihazın kurulumunu yaparken aşağıdaki şemada belirtilen açıklıklara uyulma. Pencere dibi veya petek yakını olmamasına dikkat edin.


Arçelik termosifon bağlantı şemasi

Herhangi bir sıkıntısı yoktur. Sigorta ve bağlantı boruları verilecektir. Erdemir üretim akış şeması. Araştırma Notu, 1156.


Kuruluş Şemasını gösteren Ek-sayılı şema ekli şekilde değiştirilmiştir. Katalog Prospektüs, Servis Klavuzu, Kullanma Talimatı, Devre Şeması vb. BEKO ARÇELİK YETKİLİ. GARANTI BELGESI ARÇELİK derin dondurucu, kullanma kılavuzunda gösterildiği.


AE-Vgaz alarm panosunun montajı Şekil-deki bağlantı şemasına göre yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.