22 Mayıs 2018 Salı

Araç garanti sorgulama fiat

Fiat yetkili servisleri garanti kapsamındaki onarım veya parça. EGEA ONARIM GÜVENCESİ. Uzatılmış garanti süresi satın alınan yıl ya da kilometre hangisi önce dolarsa sona erer.


Yıl garanti uzatma seçeneği 4. Yıl uzatılmış garantisi mevcut araçlar. Yıl veya kilometre araç garantisi hangisi önce dolarsa kuralına göre işler.


Egea marka aracın yedek parçası için bir hafta. Akü garanti süresiYıl süreli, tekerlek lastiklerinin garanti süresi ise yıl veya 1. Fiat marka başka bir araç üzerine de.


LPG dönüşümü yaptırmam halinde garantim bozulur mu? Fiat bayisine gidip yine bu hizmeti satın alabilirsiniz. Heleki sizin araç yaşını geçmiş garantiyi uzatsan bile herhangi bir sorun.


Fiat fabrika sahibi gibi konuşmuşsun o kadar benimsemişsin,laf. Fiat, Covid-nedeniyle yaşanan özel durumdan ötürü garanti sürelerini haziran sonuna kadar uzattı. Fiat garanti uzatma yaptı bakımı esnetti. Fiat, Alfa Romeo, Jeep markalı araç sahipleri için.


Merkez Servis, Fiat kullanıcılarına kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Yakıt güvence sistemi aracın garanti süresince veriliyor. Geri Çağırma Kampanyası Sorgulama.


FİAT : Toyota gibi fark ödeyen müşterilerin yıllık garanti süresi, yıla çıkarılıyor. Tofaş, Covid-nedeniyle yaşanan özel durumdan ötürü garanti. FIAT YEDEK PARÇA. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde müşterilerine ücretsiz araç dezenfeksiyonu hizmeti vermeye başlayan Tofaş, satış sonrası.


Otomotivde, mekanik garanti süresi yıla, paslanmazlık garantisi ise yıla çıktı. Binek araçlarımızın (Egea model hariç) yasal garantisini takip eden 3. Km (Hangisi önce biterse) akü ve tekerlek lastikleri. Otoraporlama zinciridir. Evet, Fiat sahibi tüm sürücüler erken ödeme yapmanın getirdiği indirimden faydalanabilirler.


ARAÇ GARANTİSİNİ KORUYAN LPG DÖNÜŞÜM! Doblo Panorama 1. TL fiyatıyla Tasit. Yurt Dışı Satış, Yok. Türkiye Sigorta ve. Garanti edilen limit: 2. TL-Kartlı İşlem. Araç Lokasyon : DÜZCE FİAT SİMGE. Bayi Açıklaması. SERVİS BAKIMLIDIR. JET EASY OTOMATİK DONANIMDIR. ORJİNAL SİS FARI. TRAMER kaydı sorgulaması yapılması tavsiye edilir.


Fiat Telepathy filonuzdaki her aracın nerede olduğunu, ne kadar yakıt tükettiğini takip eden, tüm binek ve hafif ticari araçlara uygun, tak-çalıştır özelliğiyle montaj.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.