24 Mayıs 2018 Perşembe

Airkool klima akıllı kumanda kodu

Klima Akıllı Kumanda kodu. Akıllı Kumanda Kodları Tarafımızdan Denenmiş Güncel Kodlar 141-panasonic 132-GENERAL 482-GREE 118-TOSHİBA -Hitachi.


Bip sesi duyulduğunda klimada yer alan Enter (OK) tuşuna basılarak. Ağu 20— En güzel yanlarından biri de klimanıza uygun kodu girip set ettiniz.


Pil değiştirmeniz dahi, kod sıfırlanmıyor. Yani kod yine sizin klima koydunuz. Antalya Her Çeşit Kumanda Teminimiz Ve Akıllı Kumanda Çeşidimiz Vardır. HİZMET VERDİĞİMİZ MARKALAR:airfel- airkool -airwell-akai-alaska-altus.


KANALIMIZA ABONE OLAN ÜYELERİMİZE ABONE. Abii D-Smart kumanda kodu var mı? URC22S akilli kumandanin arcelik tv icin giris kodunu bilen varmi arkadaslar. A Smart IR Universal Remote Control for Android.


Smart Remote control for electronic devices with your SAMSUNG Galaxy S S Note Galaxy Tab HTC. Kullanıcı oyu: · ‎ 47. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır. KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak.


Bosch klima kumanda işaretleri ve ayarı · Bosch klima kumanda kodları. Yaz günlerinde klimanızı soğuğa almak için yapılması gerekenler. Orijinal kumandası arıza yaptığında 10/oranda çok daha ekonomik.


Eksik: Airkool ‎| Şunları içermelidir: AirkoolAirkool klima kumandası50tl056- PostsFacebook www. To connect with Airkool klima kumandası50tl0560or create an account. Empower Player v3.


Ekonomik Çalışma Modu Sesli Komut Kontrol Sistemi Hata Gösterge Sistemi Uzaktan Kumanda (Türkçe İngilizce).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.