20 Nisan 2018 Cuma

Silikon deniz gözlüğü

Silikon deniz gözlüğü

Bu ürünün farklı. Yüzücü Gözlükleri Modelleri. Yüzme tutkunları için birbirinden kullanışlı yüzücü gözlüğü, deniz gözlüğü ve. Kaliteli yüzme gözlükleri decathlon.


Gözlerinizden su sızmasını önlemek için gözlüğün merceklerinde silikon veya lastik jant olması da önemlidir. DALIŞ MASKESİ - Deniz. Scubapro Vibe Dalış. Profesyonel yüzücülerin kullandığı depar gözlüklerde ise diğer klasik gözlükler gibi körüklü bir çerçeve yoktur bunun yerine gövdesi sadece silikon kısımdan.


Kampanya fiyatından satılmak üzere 1adetten fazla stok sunulmuştur. Materyali silikon ve plastik. Antifog özelliğine sahiptir. Güneşin UV ışınlarına karşı.


UV koruması, silikon yastıklar, renkli lens gibi maliyet arttırıcı özelliklere sahip. SİLİKON, ÇOK KULLANIŞLI, BUĞU ÖNLEYİCİ ÖZELLİKLİ YÜZÜCÜ GÖZLÜĞÜDÜR. YÜZE TAM OTURUR,SU SIZDIRMA.


Vergiler Hariç. Günübirlik Yüzme Ekipmanları.


Silikon deniz gözlüğü

Ultra rahat yüzücü gözlüğü ! Takması ve ayarlaması kolay, silikon bağlantı yerleri ve enjekte likit sayesinde mükemmel ayarlama ve maksimum rahatlık sunar. Orjinal, Adınıza Faturalı,Garantili Ürünler. Stok Durumu: Stokta var. Ayarlanabilir kayışı ile gözünüze mükemmel.


Klipsi ile birlikte. Yüzme malzemeleri,yüzücü malzemeleri, yüzücü Gözlüğü, Havuz Bonesi, Havuz Paleti. Kapıda Ödeme ve Kredi Kartına taksit imkanı ile indirimli fiyata sipariş verin! Detaylı Açıklaması.


Dalış maske çeşitleri genellikle silikon malzemelerden üretilmektedir. APNEA SEAGULL SİLİCONE MASKE SİYAH. Su sızdırmasını engelleyen yumuşak silikon kenarlar.


Fiyat: 2TL KDV Hariç: 2TL. Dalış gözlükleri tek dalış ve derin dalış, bir ürün iki amaç için kullanılabilir. Yüksek kaliteli silikon hafif polimer çerçeve ve konfor fit etek.


Silikon deniz gözlüğü

DENİZ GÖZLÜĞÜ 1. Su sızmasını mükemmel bir şekilde engelleyen çift katmanlı silikon kenarlar. Küçük yaş gurubu çocuklar için uygundur. Yumuşak silikon etekler.


Deniz ve havuzda kullanım için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.