18 Nisan 2018 Çarşamba

Danfosstermostatik vana seti

Danfosstermostatik vana seti

Henüz Yorum Yazılmamış. DANFOSS FHF-BV KÜRESEL VANA SETİ. VZL Vana için pirinç rakor set.


Kaliteden ödün vermeden, güvenilirliğe ve yenilikçiliğe odaklanarak sunduğumuz akıllı ve enerji verimli ürünler, hizmetler ve. Kasım Cuma gününe kadar kargoya verilir. Adet ve Üstü Alımlarda Nakliye Dahil. Kredi Kartına Taksit.


Danfosstermostatik vana seti

Pre- set vanaları normal. Dizayn Grup Ürün Setleri. Yakınlarda Şafak Tok tarafından yayınlandı. Tanım: Donma koruması, sıcaklık set -point limitleme ve kilitleme. Sol radyatör girişi. Termostatik Vana Gövdeleri. Havale İle Nakit Ödeme TL. Model Ürün Kodu. Oda, termostat üzerinde belirlenen ısı seviyesine ulaştığında, vana kendini otomatik olarak kapatır. TEKNİK ÖZELLİKLER. Boyut, DN(Reglajsız). Giriş Bağlantı, Rp 1". Fark basınç Aralığı Max, Bar.


Danfosstermostatik vana seti

Akış Sıcaklığı Max, 1°C. Radyatörleriniz termostatik bir sensör ile kumanda ediliyorsa akıllı. Caleffi, Comap, Orkli ve MMA marka vanalar için de adaptörler içerir. Immergas termostatik radyatör vanaları yüksek kalite standartlarında üretilmiş olup.


Farklı ısıtma devreleri – Doğru besleme suyu sıcaklığı. ECA termostatik vana - Siemens termostatik vana. Danfoss Motorlu Kontrol Vanaları. Kare batarya ve duş seti.


Acesta are alimentare pe baterii. Bilgi için 8380.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.