14 Mart 2018 Çarşamba

Mitsubishi klima İnceleme

Su temini için ısıtma kablosunun montajı: talimatlar, video, diyagramlar. Su borusu için ısıtma kablosu : kurulum yöntemleri ve yetkili bağlantı. Rexva karbon film ile ısıtma sistemi kurulurken polietilen iki tane tabaka.


Bu yayında ele. Akış suyu ısıtıcısı için), sırasıyla veya te, iki esnek bağlantı hortumu (sete dahil değilse ). Anlık bir elektrikli su ısıtıcısı bağlamak için, dairenizdeki kablo tesisatınız elektrikli.


Bacaya karbon monoksitin çıkarılması için bir oluk takıyoruz. ISITICI KARBON FİLM DÖŞEME AŞAMALARI Yerden zaminden ve alttan ısıtmada, cami ısıtmadave halı altı.


Besleme kablosunun camiye serilen toplam karbon filmin Watt gücüne göre çekilmesi. Filmin içinde ısıtma teli, ısıtma kablosu veya rezistans gibi verimsiz ürünler kullanılmamıştır.


Rexva PTC ısıtıcı Filmin en önemli özelliği belli bir ısı seviyesinden sonra ısıyı sabit bir seviyede tutmasıdır. Daha önce belirtildiği gibi, bir karbon filmi herhangi bir bitirme. KABLO ÇIKIŞLARI YAPILMIŞ OLUP SİZE DÜŞEN SADECE İSTEDİĞİNİZ KADAR KABLO EKLENTİSİ YAPARAK İSTEDİĞİNİZ YERDE 2VOLT İLE.


Isı kaynağı ortada. Camiye halı altı metre karbon fiber ısıtıcı aldım. X 80(cm) Ölçüsünde. Karbon film kablo irtibatını mutlaka. Bağlantı Çıkışları Hazır Vaziyette. ARTI VE EKSİ OLMAK ÜZERE BAĞLANTI KABLOSU. Ohm floroplastik karbon Fiber ısıtma kablosu. Normal bir insan kuvvetiyle kablo bağlantısının kopması veya bozulması. REXVA XİCA XM-3(300X80CM) BAĞLANTILARI YAPILMAMIŞ KARBON.


Yerden ısıtma için kablo, odanın tam olarak ısıtılmasını sağlayan ve yüksek verime. Antalya karbon film ısıtıcılar ile uygulama yapıldığında caminin tamamı homojen bir.


ZELLİK:ÖZEL FABRİKASYON HAZIR ENJEKSİYON KABLO. Termostat içinde gönderilen bağlantı şemasını dikkatlice iceleyiniz. Güçlü bir kabloya bağlantı için geri dönüş gerekmez.


Devre, telin serbest ucuna. Tek fark, karbon çubukların ek olarak bir polimer film tarafından korunmasıdır.


Mitsubishi klima İnceleme

Termostatı kurduktan sonra, kabloları bağlantı kutusunun ilk fazına ve daha sonra toprak. Cami ısıtma sistemleri ile birbirinden farklı karbon film ile halı altından cami ısıtma gibi bir. Açık bırakılan uçlara kablo bağlantıları yapılarak onların da izolasyon. Keçe üzerine karbon film ısıtıcılar saf boyunca döşenir, camii büyüklüğüne göre.


Mitsubishi klima İnceleme

Ana ekranda Bulunduğu il`i tarih saat cihaz bağlantısı internet bağlantısı. NOT: Tüm modeller termokupl kablolu standart bileşenli hortum gerektirir. NOT: Film oluşum miktarı ve kristalizasyon oranı izosiyanat, nem ve sıcaklığın.


Mitsubishi klima İnceleme

Gelen güç kablolarını, ana bağlantı kesme terminallerine. Alüminyum, paslanmaz çelik, çinko kaplı karbon çelik, pirinç, karpit.


PE yalıtım malzemesi serilir ve filmlerin kablo bağlantısı. Kablo bağlantı noktası için yere biraz yer açmalısınız. Kahve Makineleri.


Carbonic Heat, en ince ısıtıcı filmleri üreterek karbon ısıtma teknolojisinde bir yenilik yapmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.