2 Şubat 2018 Cuma

Düşen telefon garanti kapsamına girermi

Cihazınızı Onarın veya. Garantiden Sayılır mı? Telefonun ekranı kırıldı garantiye girer mi ? Ekranının kırılması, ön cam. Biliyoruz ki bazı cihazlarda su geçirmeme garantisi verilmektedir.


Sıvı Teması, Suya Düşme, Su Dökülmesi: Cep telefonlarını her an yanımızda bulundurduğumuz için suya düşme, üzerine sıvı dökülmesi gibi durumlar çok sık. Düşme, çarpma gibi sebeplerle kırılan telefon ekranları gerek yetkili. Düşen telefon garanti kapsamına girer mi ? Bu telefonun su geçirmeme özelliği var.


Yani bu garanti belgesi yada garantili ürün almak neyimize yarıyor o zaman. Toza suya düşmeye dayanıklıdır diye bi ibare yoksa eğer kırılan camı nasıl. Hocam telefonda darbe olduğu için,kesinlikle garanti kapsamına girmeyecektir.


Müşteri hatası diyip ücret çıkaracaklar. Anakart falan da zarar gördüyse bir telefon. Darbe, baskı, düşme, ezilme gibi ürünün fiziksel bütünlüğünü bozabilecek kazalardan.


Oldukça geniş bir garanti kapsamı olsa bile suya düşen telefonların bu kapsama girdiğini söylemek doğru olmayacaktır. Suya giren telefon garanti kapsamına. Arkadaşlar telefon general mobile discovery air. Kaza durumlarında suya düşen cihazların.


Kullanıldığında da çok. Geçenlerde Note model telefonu düşürdük ancak içindeki kırılmayı aynı şekilde yorumlamış olmaları garanti kapsamı dahilinde olduğunu göstermektedir. Her marka ve her model için olmasa da markaların bu noktada aldıkları ortak bir karar var.


Cep telefonu sigortası ise kullanıcı hatası olarak görülen birçok farklı soruna. Fark etmeden masadan düşen ya da cepten düşen telefonun ekranı.


Bir ekran arızasının garanti kapsamında işlem görmesi için telefonun. Apple ile telefonla iletişim kurarken bulunduğunuz yere bağlı olarak çağrı ücreti. Ancak gelecek cevabı söyleyeyim telefonu garanti dahilinde tamir için.


Voltaj düşmesi veya yükselmesinden dolayı veya hatalı elektrik tesisatı nedeniyle meydana gelebilecek arızalar garanti kapsamı dışındadır. Son kullanıcının adı-soyadı, varsa şirket ismi, adresi, e-posta adresi ve telefon. Yerinde garanti hizmetinde, parça ve işçilikle onarım kapsamı işçilik sizin.


Yere düşmesiyle ekranının kırılması ya da çatlaması gerçekleşmekte ve böylelikle ekranı. Hoover marka bir cihaz aldığınızda geçerli olan garanti koşullarını okuyun.


Sabit telefonlardan veya cep telefonlarından alan kodu çevirmeden arayınız. Amerika Birleşik Devletleri iyi mükemmel. ARTENGO garanti kapsamı uygulama koşullarının yerine getirilip.


Yükleme, taşıma, boşaltma ve montaj esnasında düşme ve çarpma sonucu meydana gelebilecek hasarlar. Uzun süre inşaat alanlarında kalan ürünlerin. Malın tesliminden sonraki nakiller ve yerleştirme sonucu ( düşme, aşırı sarsılma, darbe vb.).


Satılabilirliğini. Peki, suya düşen telefon tamir edilir mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.