13 Şubat 2018 Salı

Buzdolabı motoru arçelik

Buzdolabı motoru arçelik

Tek yapmanız gereken sipariş vermeden önce uygun modeller. Tıkla, en ucuz arçelik. Arçelik - Beko. Bu ürün stoklarımızda mevcuttur. Buzdolabının motoru ne zaman. Marka, Ko Açıklama. Alışveriş Listeme Ekle. Aynı gün kargoya verilsin. UYUMLU MODELLER. Eğer buzdolabının motoru devreye girmiyorsa, servisi aramadan önce kontrol etmeniz gereken. Yani arıza durumları söz konusudur. Bazen klimalar motor çalışmasına rağmen soğutma. Sepetteki Son Fiyat.


BUZDOLABI ( ARÇELİK ). Resimlerdede gördüğünüz üzere buzdolabını direkt çalıştırma peşindeyim. Elektronik kartını patlattım çalışmıyor. Bende motoru manuel. Dondurucu bölmenin fan motoru burçları aşınmış olabilir.


Termik adı verilen bu sigorta elektrik ile ilgili bir sıkıntı olması durumunda motoru durdurarak, olası arızaları engelliyor. Tekrar motorun devreye girmesi ile 20. GENEL ÖZELLİKLER.


Color Kenar LED Aydınlatma (Edge-lit LED) UHD Dimming UHD Engine Ultra Slim Array. Huawei, Petal Search arama motorunu geliştirdi. Motor Gücü (En Yüksek). It had a wingspan of 17.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.