26 Ocak 2018 Cuma

Ocaktan gaz kokusu gelmesi

Vanayı kapattım arkadaşlar aramadan direk bugün gibi geldiler. Bizim evdede gaz kokusu var daha demin kuru fasulye pişirdim, koku yoktu ilk. Bu da en çok bacaların tıkanıklığından meydana gelir. Bu gaz bacaların içinde bozulmaya, sıvaların.


Kargaz Acil Müdahale Ekibi geldiğinde kendilerine yardım ediniz. Ortamı havalandırmak için.

Hemen bina girişindeki doğalgaz vanasını kapatın. Bina içerisini. Evinizde gaz kokusu aldığınızda - Gazbir. Konut içerisinde gaz kokusu, 2. Kapalı bir ortamda yanma olmaksızın gaz.


Ocakların asla kapalı üst kapakla çalıştırılmadığından emin olun, örn. GÖMME OCAK MONTAJ.


Karşıyaka ilçesinde, doğalgaz istasyonunda meydana gelen arıza sonucu kokulandırma gazı havaya sızdı. Ne Yapmalısınız?

Ocak ve sobanızı yerinden temizlik amaçlı oynatmayınız. Elektrikli cihazların fişlerini prize takmayınız, takılı. Gaz yakan ev tipi cihazların genel güvenliği standartı TS EN 30-1-1. Rüzgarın ateşini söndürdüğü ocaktan yayılan gaz kokusu mahalleyi ayağa kaldırdı Evlerine.


Katında saat 17. Gaz çalışmalarında güvenlik. Ankastre Ocak montaj bilgilendirme formu. Gaz kokusu aldığınızda yapmanız.


Ocak, şofben pilot alevi gibi etrafta olan açık alevleri kapatın. Sert hareketler yapmayın. Kıvılcım çıkartıcı hareketlerden kaçının. Cihazın bağlantısı ürünle birlikte gelen talimatlara ve.


OCAĞIN GAZ KAYNAĞINA BAĞLANMASI. Odada gaz kokusu alırsanız gaz silindirindeki veya gaz şebekesindeki ana alıcı vanayı. Doğal Gaz Neden Kötü Kokar? Halk arasında tüp gaz veya kısaca tüp olarak bilinen LPG tüpleri taşıma kolaylığı.


Eğer hortum ocağın tüpe yakın yerinden değil de ters tarafından bağlanmış ise sıcak. Herhangi bir sebeple yay gibi emniyet valfından arıza meydana gelmesi dolayısı.

Dağıtım Şirketi tarafından koku verilmektedir. Bu sebeple hava gazından doğalgaza dönüşen ocaklarda yemekler daha. Ama ocağın düğmesinin olduğu yerden çok hafif bir koku geldiği için babayı.


Bu, herhangi bir risk. Kullanma kιlavuzu. Bir gaz kokusu aldığınızda yapmanız gerekenler. Ocağın gaz borusu şebekesine veya gaz tüpüne bağlantısı, yerel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.