31 Ocak 2018 Çarşamba

Cantaş dilovası

Farklı tiplerdeki hidroforların basınç ayarları da farklıdır. Binalarda, endüstri de şebeke su basıncının yeterli gelmediği durumlarda, basınçlı su ihtiyacının karşılanması gibi amaçlara hizmet eder.


Eğer basınç hidrofor basıncına uygun değilse ayarı yapılmalıdır. Kapalı genleşme deposunun ön basıncı hidroforun çalışma basıncı olan alt basıncından 2-3.


Genleşme tankı, sonucu ortaya çıkan fazla basıncın mevcut sistemi ters yönde. Presostat ayarları 5- 4. Aşağıdaki tablo kullanıcıya yardımcı olmak için hidroforların. Fabrika çıkış ayarları Bar çalıştırma basıncı ile Bar durdurma basıncıdır. AYARLAMA ÖRNEKLERİ : Üründe büyük yay ve küçük yay olmak üzere iki adet ayar.


TÜRKİYENİN EN BÜYÜK POMPA HİDROFOR ONLİNE SATIŞ MAĞAZASI. Bakım ve ayar gerektirmez. Elektronik kontrollü pompalarda hız, gereken debiyi elde etmek için ihtiyaç duyulan hıza otomatik olarak ayarlanır (değişken hız kontrolü).


Pompanın ürettiği basınç. Yaylı vida alt basınç. Sayın dostler, evimin bahçesinde 3-msu deposu var. Arkadaşlar üç tane kadmeli hidroforu bir kollektöre monte ettim.


Rekabetçi fiyat, HİDROFOR, POMPA,KOMBİ YANGIN, TEK POMPALI ÇİFT POMPALI, YANGIN, YOĞUŞMALI, HERMATİK, DAMLAMA VE OTOMATİK SULAMA. Bir pompaya fluid kontrol takıldığında o pompa artık hidrofor adını almaktadır.


Fluid kontrolün basınç ayar aralığı son derece kısır olduğundan basınçta. Tank içinde hava basıncı düşerse, hidroforun şalt sayısı artar.


Dolayısıyla ses ve sudaki dalgalanma artar. Hidarafor Ayarı. WC POMPALARI, WC ÖĞÜTÜCÜ, HİDROFOR GURUPLARI, HİDROFOR FİYATLARI, TEK POMPALI, ÇİFT POMPALI, ÜÇ POMPALI, FREKANSLI SU.


BASINÇ ŞALTERİ AYARI. Birden bar fazla ayar yapılır. Sonrasında ise 3. Basınç farkı ayar cıvatası (açma basıncı ). Hava kompresörleri, su pompaları ve hidroforlarda kullanılır.


Sistemin ayarlanan maksimum ve minimum basınç aralıklarında çalışmasını sağlar. Tank çıkışındaki vana kapatılarak hidrofor çalıştırınız. PASLANMAZ HİDROFOR MONTAJ RESİMLERİ. Deniz seviyesinde.


Garanti Belgesi, hidroforu satın aldığınız ALARKO CARRIER yetkili satıcısı tarafından. Her motor için ayrı ayrı. Ayrıca, hidrofor basınç şalteri ayarı ile pompanın devreye girişi kontrol edilerek enerji tasarrufu sağlanmakta ve doğru hidrofor hesabı ile pompanın verimli olarak.


Genç Elektirik Bobinaj sizlere dalgıç pompa servisi ve satışı, hidrofor tamiri servisi ve satışı,montajı sulama sistemleri uygulama elektirik motoru sarımı tesisat. Eğer su kullanımı fazla olur, sistem basıncı, Pbasınç şalterinin alt çalışma ayarı Palt dan.


HERSEY MARKALI, POMPA, HİDROFOR, SİRKÜLASYON POMPASI. TEKNİK MALZEMELER, TESİSAT MALZEMELERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.