27 Kasım 2017 Pazartesi

Nem alıcı kimyasallar

Bizim silika jel ürünleri pas, korozyon, oksidasyon ortadan. Doğal yollar ile kurumayan malzemelerin kullanımına dayanan bir teknoloji kullanan. Aktif Alumina Uygulama alanları: Kompresörlerde, sıvı içinde nem almada ve.


FARKLI BENTONİTLERİN NEM ALICI (DESİKANT). Desi Cont-Pack Konteyner Kurutucu ağırlığı kadar nemi hapseder. Doğru kullanım miktarı ile ihracat koşullarında nem dengesini koruyarak sizleri destekler. Seibu Giken nem alıcı rotorun kesit resmi.


TEKNİK KİMYASALLAR. Silika jel kuvvetli nem alıcı özelliği sayesinde ortamdaki fazla nemi alır ve bu.


Adsorpsiyon işlemi için kullanılan katı nem alıcı maddeler su molekülünü yüzeyindeki gözeneklerde saklarlar. Bu işlem sonrasında kimyasal değişme. Kalsiyum oksit hamurda var olan nemi hapseder ve. Eğer boru sistemleri özellikle aşınmaya karşı veya korozif kimyasallara karşı korunuyorsa poliüretan kaplama bu tip durumlarda en ideal.


ComDry M160L Kurutucu nem alıcı. Doğal desikantlar ile doğal bağlayıcıların granüle edilerek aktive edilmesi ile.


Aşırı nemi absorbe etmek için, inert aktif kil içeren kurutucu torbası. Depak nem alıcı paketleri, korunacak ürünün. Bir kurutucu, bir kurutma ajandır.


Nem alıcı kimyasallar

Su alır bir kimyasal tür moleküller. Alternatif Yazım: desikan. Nem Alıcı Granül. Etiketler: bilimler. Daha fazla bilgi. Bu tip kurutucularda nem alıcı, nem tutucu unsur olarak silika jel, aktif alüminyum veya moleküler siv kullanılarak istenilen dew point değerlerine. Desikant kurutucu, genellikle adsorbant nem alıcı madde ile doldurulmuş iki kurutma kolonundan oluşur. Kimyasallar bayol. EKONOMİK ambalajlarda KİMYASAL satışlarımız bulunmaktadır.


Bu teknikte, havanın suyunu almak için. Organik indikatör kimyasallar kullanılarak üretilmis yeni nesil silikajel ürünüdür. Yapısında bulunan özel organik indikatör sayesinde havadan nem aldıkça. Klima santralleri bu fonksiyonlarının dışında.


Nem alıcı kimyasallar

Hiçbir kimyasal ile. RÜN AÇIKLAMASI: ODA, İSYERİ, BANYO, WC VB. YERLEDE ORTAMDAKİ NEMİ ALIR. PİS KOKULARI BÜNYESİNDE SUYA ALIR. Beyaz renkli, aşındırıcı ve alkalik bir katıdır. Başka bir yerde kullanmayın, tam bu ürüne göre yapılmış bir kutu bu. Hangzhou Shuyi Electric Appliance Co. Susturucuların dışarıya havayı atma hızı. AYDIN KİMYA - AYDIN KİMYA SAN.


Nem alıcı kimyasallar

Evde ucuz kimyasal nem tutucu kutu kullanımı evde kullanılan yüksek verimli nem alıcıdır, ahşap mobilya, makine ekipmanlarımızı nemli ve küf hasarından. Temizlik için kullanılan kimyasalların da ortamdaki havayı etkilemesi sonucunda oluşan kirli havayı normalize etmek için yardımınıza, internet sitemizden tek tıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.