25 Ekim 2017 Çarşamba

Mazda türkiye

Mazda türkiye

Hava soğutmalı motoru, su soğutmalı motordan ayıran bir diğer özellik hava. EGR soğutucularda motor soğutma maddesi, soğutma suyu olarak görev görür. Daha sık görülen arıza sebebi, egzoz gazı tarafında bulunan bir sızıntıdır.


Bir soğutma sisteminin kalbi konumdaki kompresör, çoğunlukla sistemle ilgili başka bir. Hararet göstergesi Hararet, sıcaklığın olması gerekenin çok üzerine çıkması ile ortaya çıkan bir arızadır aracın.


Fren Balataları. Motor taşıtlarda marş motoru, ateşleme sistemi, aydınlatma sistemi, şarz sistemlerinin. E- AKÜMÜLATÖRÜN BAKIM VE BASİT ARIZALARI.


Atmosferik vananın görevi tam tersidir. Bu nedenle, motorun kapatılıp soğuması durumunda soğutma sistemi içinde atmosferik. Ayrıca motor soğutma sisteminde, termostat sık sık arıza yapar.


Antifiriz neden kullanmalıyız? Motor soğutma suyu sistemi arızaları ve meydana getireceği arızalar nelerdir? Bu sistemde önemli bir yeri olan. Devirdaim pompası: Suyu basınçlı olarak radyatör ile motor bloğu arasında devreder.


Su olduğu halde motor fazla ısınıyorsa, termostat arızalıdır. Hararet Göstergesi: Aracın çalışma sıcaklığını sürücüye iletir, çalışmıyorsa hararet (ısı) müşiri arızalı.


LPG sistemi hakikaten başlı başına arıza kaynağı olabiliyor. Bu sefer maliyet sıfır lira ile bitirdik. Isıl bantlamadan ve filtre hortumunu kısaltmadan sonrada fotoğraf.


Motor su eksiltmesi nedenleri 1- Motor yağına. Bu sebeple parçalar hemen arıza vermese bile motorun ömründe %ye kadar. Aks ömürünü nasıl uzatırız? Kış Geliyor Şarj.


Arızaları nelerdir ? Oluşan bu yanma ve silindirlerin içersindeki. Bu, motoru, yüksek sıcaklıkların etkisiyle bükebilir. Ciddi arızalardan kaçınmak için.


Mazda türkiye

Yağ soğutma sistemleri, yağ filtresinin yanında veya alt kısmında yer almaktadır. Pasif hava soğutma sistemi gibi ya da motor soğutma suyuna.


Motor çok sıcakken radyatöre soğuk su konursa silindir kapağı ve blok çatlayabilir. MOTOR NEDEN HARARET YAPAR? Amaçlar Motor parçalarının, yağlama ve soğutma sisteminin diyagnostiğini.


Böyle arızaların önlenmesi için radyatörün yerine uygun şekilde oturtulup. Soğutma sistemi. Motoru soğutmak için, soğutma sıvısı motor bloğundaki kanallarda dolaştırılır. Büyük bir motor arızası yaşarsanız çeşitli arıza.


Mazda türkiye

Motor sıcaklığı yükselir ve hararet göstergesinden anlaşılabilir. Klima sistemi istenen. Araç sahiplerinin sıklıkla karşılaştıkları bazı arızaları ve bu arızalar karşısında yapabileceklerini. Aracın motoru, klima sistemi ile ilgili olarak su eksiltmiş ve hararet yapmış ise.


Radyatör fanı arızalanabilir. Motorlarda hava soğutmalı ve sıvı soğutmalı olmak üzere iki farklı sistem kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.