16 Ekim 2017 Pazartesi

Airsmartpel 11 kw hava üflemeli soba

Airsmartpel 11 kw hava üflemeli soba

Odun mamüllerinden yapılan pellet yakıtını yakmak için dizayn edilen bu soba Avrupa ve Dünyanın birçok ülkesinde kullanılmaktadır. Daire içi pelet soba elektronik kontrol sistemine sahip otomatik ateşlemelidir.


Airsmartpel 11 kw hava üflemeli soba

Adet (Minimum Sipariş). Sıfır ayarında,çok temiz. Kapasite ( KW ), 3-. SICAK HAVA ÜFLEMELİ SİSTEM PELET SOBASI. Magnesia kw hava üflemeli soba. Lidya (kw ) sulu sistem pellet sobasi. Dila kw kuzineli odun sobasi. Pellet soba kutuplarda olsanız bile ısıtır. Airsmartpel - sıcak hava üflemeli pellet sobasi. Bu ikisinde sulu sistem olmayan sıcak hava üflemeli pelet sobası.


Airsmartpel 11 kw hava üflemeli soba

Bu özellik sayesinde farklı yakıtların ihtiyaç duyduğu yakma hava miktarını otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Uyku Modu: Otomatik olarak tutuşturulan kazan.


Progetto fuoco da gorusmek dilegiyle. Baca sistemi hermetik fan sistemli olduğundan dış hava şartlarından. Döküm soba, nostaljisoba, Bursa döküm, döküm soba fiyatları, en ucuz döküm soba, pelet soba, pelet yakıt, bursa pelet sobası, kömürlü kalorifer. SMARTPELL AIR AIRSMARTPELL KW HAVA ÜFLEMELİ SOBA.


Maşinga Roket Pelet Şömine kW. Kozlusan Slimpel Easy kw Kaloriferli Pelet Kazanı. Fanlı hava üflemeli şömine soba ve yapimi 0:59.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.