5 Eylül 2017 Salı

Mitsubishi heavy kaset tipi klima

Otomatik hız ayarı sayesinde istediğiniz an istediğiniz zaman aralığında. Bu da tavan aralarında kolayla kullanılmasını sağlar. Ancak çok soğuk havalarda anti-firzin yetersiz kaldığı zamanlar.


Marka, duvar tipi, salon tipi, tavan tipi gibi farklı klima modelleri ile tercih alanınızı. Böylece bunaltıcı yaz aylarında serinliğin ve soğuk kış günlerinde sıcaklığın keyfini.

Biraz sıcak olduğu zaman düğmesine basın. FAN SPEED (FAN HIZI). Salon Tipi Yer- Tavan Tipi Klima.


Uzaktan kumandayla kontrol edilmesinin verdiği rahatlık, programlanabilmesi, uyku modu beklentimi karşılayabildi. Yazın en sıcak günlerinde bile kurulduğu ortamı serinletirken içerideki nemi dengede tutar. Cool (Soğutma): Tercih ettiğiniz ayardaki ısıda soğutma etkisinin tadını çıkarmanıza imkan tanır. OLAK Dan Paylaşımlar.


Klima cihazları, herhangi bir ortamda uygun konfor şartları.

Split klimalarda bulunduğu ortamın. Klimanın kumandası kolay kullanımlı, termostat ayarı kolay görülür. Klimanızı yazın soğutması için, kumandadan ayarını soğuğa çevirmek için yapmanız gereken mod tuşuna basarak. Kendinizi soğuk havaya uzun süre maruz bırakmayın.


Klima Sıcak Ayarı - Klimayı Sıcağa Ayarlama. Diğer iç üniteler. MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES AIR-CONDITIONING EUROPE, LTD. HAFTALIK ZAMANLAYICI MODU.


Tavan yüksekliği sıcak hava akımının ayaklarınızın altında. Isı tipi klima tüm odaya sıcak hava yayar bu nedenle oda sıcaklığının. Belirli bir zamandan sonra kapanma. Soğuk bir odaya girmeniz ve.


Ayar yapıldıktan sonra zaman geçtikçe kalan süre bir saat aralıklarla. Yaz aylarında serinlik istendiği için klima mümkün olduğunca eşya engeline takılmamalıdır. Bu lamba söndükten sonra klima sıcak hava üflemeye başlayacaktir.


Kapaksız kumandalı modellerde ısı.

Ancak önemli noktalardan biri klimanın yazın tavana kışın ise yere doğru üfleyecek. Olefini hava perdesi sıcak ayarı nasıl yapılır bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağız. Olefini Sıcaklık Ayarı Nasıl Yapılır ? OLEFINI ECO Hava perdesi.


Mitsubishi klima sıcak ayarı dilediğiniz şekilde yapılabilecektir. Japon teknolojisine sahip. Klima soğuk ayarı kumanda ayarlama duration. Duvar Tipi Klimalar.


Klima üzerinden yapılan sıcaklık ayarı ortam sıcaklık ayarından daha yüksek olmalıdır. MeRox ev tipi klima kullaniyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.