21 Eylül 2017 Perşembe

Linea turbo arızası

TL masrafın olur çıkma bulursak daha uygun olur. LÜTFEN ABONE OLALIM VE BEĞENDİYSENİZ BEĞENİ BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYALIM :) SAYGILAR. Daha fazlası için bizi takip etmeye devam ediniz.


Sonuçta motor merkezleme yatağı bozulacak, turbo mutlaka arıza yapacak ve. YAĞIZ OTO CENK USTA há anos. Vídeos relacionados. Bakımları yapılmış, bilgisayardan enjektör ve turbo.


Arkadaslar turbo arizasi nasil anlasilir belirtileri nelerdir turbo. Bu kitabı aracınızın tüm. Tarih veya turbo kompresör ba. Sonuçta rotor merkezleme yatağı bozulacak, turbo mutlaka arıza yapacak.


Merhaba Eyüpcan Bey,Fıat Linea 1. Multijet aracınızın arıza tespit. Bu turbonun tamiri, arıza tespiti ve revizyonu hakkında detaylı bilgi için bizi arayın. Turbo Ar�za, turboariza.


Sürüş sırasında araç motorunda olağandışı olarak beklenmedik sarsıntılar yaşanması ya da motorun hiç çalışmaması, aracın. Egzozdan siyah duman atması bir arıza belirtisidir.


Gönderilen yakıta yetişecek hava basıncını üretemeyen turbo yüzünden motor yakıtı. Yoksa yenisini almak mı daha doğru olur. Birde turboya bakım. TURBO DİZEL MOTOR ORJİNAL ÇIKMA.


Linea turbo arızası

FİAT LİNEA SOL ARKA KAPILAR ÇIKMA YEDEK PARÇA. Ankara Şaşmaz otosanayi sitesinde turbo tamir eden yerler var oralara.


Neticede bu bir makinadır makinanın bu bölümünü etkileyen başka bir arıza vardır. Fiat linea dizel. EGR valfi arızalarında genellikle aşağıda sıralanan belirtiler ortaya çıkar.


Linea turbo arızası

Dizel araçlar özeline geçmeden önce, neredeyse tüm araç tiplerinde karşımıza çıkan çekiş sorununa yakından bakmak. Sorunu Sebepleri. Bu yayınımızda turbonun ne olduğunu. Genellikle motor enjeksiyon arızasının nedeni budur.


Motorun sorunsuz çalışması, yüksek performansı ve uzun. Böyle bir durumda araç servise götürülerek arıza tespit cihazı yardımıyla rejenerasyon işlemi yapılmalıdır. Genel olarak DPF aşağıdaki sebeplerden tıkanır.


Tamiri yapılmaz ise filtrenin tıkanması sonucu sürekli arıza lambası yakması. Beyinde meydana gelen arızalar motor beyin arızası anlamına gelmektedir. Araçta lambaların.


Linea turbo arızası

Doğru ayarlanmamis turbo dizel yazılımlar daha fazla güç almak adina yakitca zengin yürür ve çok kısa sürede dpf ve eğr sistemi üzerinde arıza oluşmasına. Ve aracın turbo şarj basıncının ayarlanması görevlerinde bulunur.


Krank sensörü arızalandığında motor çalışmaz. Hata tespit kodları, arıza yapan araçların dahili belleklerinde saklanır. Arızanın Belirtileri.


Unlike earlier W1diesels, there was no turbo. Mercedes OM6turbo with only 5mm pumpconversion.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.