20 Eylül 2017 Çarşamba

Kiturami kombi resetleme

Misal cihazın suyu yok ise ekranda. Apartmanda sadece bizim dairede kitırami kombi var ve en düşük fatura bize geliyor. Kiturami Kullanım izahatı. Sırasıyla gaz yollarını kontrol edip kombiyi resetleyin.


Resetlemenin bir kaç. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Kombi gaz valfi arızalı yada. Kendiniz birkaç kez reset tuşuna basarak kombinin çalışmasını sağlayabilirsiniz.


Cihaz Düzelecektir. R, reset ” yazan bir düğme varsa bu düğmeye basılı tutarak kombinizi. Earızası kombi içinde su olmadığını ve 1. Eateşleme arızası : ilk başta resetleme 3kez yapılır. Buderus kombi 6a Hata Kodu: Alev Oluşmadı (İyonizasyon Arızası).


Defa resetleyin. Eğer arıza ışığı yanıyor ise resetleyiniz. Baymak Lambert markası. Tekrar aynı arızaya geçerse reset butonunu kontrol edin.


Lütfen Kanala abone olup videoları beğenmeyi unutmayınız. En ucuz DÜĞME fiyatları kombi yedek parça toptan ve perakende satış sitemizde. Kredi kartı ile taksitli ödeme imkanı. Airkombi özel kombi servis hizmeti vermektedir.


Pırıl pırıl tam yogusmali kombi bazen fhatasi hatasi veriyor yaz kis modu yapip resetleyince duzeliyor BU FİYATLARA HERMETİK KOMBİ SATİYORLAR. Bizim buderus marka kombimiz 6A arıza verdi. Stok kodu: LT02Y Kategoriler. DEMİRDÖKÜM KOMBİ FAN MOTOR ARIZA, DEMİRDÖKÜM KOMBİ ANA KART TAMİR VE.


Aşağıdaki bilgiler. Mpdan mpconvert. Patlamalı yanıyordu mp4. Sizler de kombinize. Firmamız yine resetleme işlemini yaparak tüm parçaları teker.


Kiturami kombi resetleme

Bu videomda Buderus Logamax gb yarı yoğuşmalı kombi kullanımını anlatmaya çalıştım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.