12 Eylül 2017 Salı

Çelik sütlük

Çelik sütlük

Sütlük modelleri ve en ucuz fiyatı. Hemen tıkla, ücretsiz kargo fırsatını kaçırma! TLfiyat varDetaylar. TLfiyat varDetaylar. Henüz Yorum Yazılmamış. Satıcı: bizedeyolla. MATTLIG sütlük, paslanmaz çelik. Daha Fazla Bilgi. Derin ve dar yapıdadır. Yumurta haşlarken ya da sos hazırlarken. Raban kalınlığı mm Al. E-ticaret Sitesi. Yapışmaz yüzey çelik sütlük. Islak kek sufle gibi tatlıların yanında da süt sütlük ile servis edilmektedir. Paslanmaz çelikten imal.


Çelik sütlük

ELİK SÜTLÜK LT. Polo Chef Granit Pratiko 14cm Sosluk PTS-114:€ 5. Stokta olan tüm ürünlerimiz Hafta içi saat 15:e kadar Cumartesi günü saat 12:ye kadar sipariş vermeniz durumunda aynı gün. L ve modelleri en uygun fiyat seçenekleriyle.


Tabansız Sosluk. KULLANMA VE BAKIMI. Tencerelerinizi susuz olarak ocakta bırakmayın. Temizlemek için. Gövde Sayesinde Çabuk Isınır Geç Soğumasını Ve Enerjiden Tasarruf Etmenizi Sağlar. Bulaşık makinesine girebilir. Seramik cam ocaklarda kullanıma uygun değildir. Notu: İlk yorum yazan siz olun! Durumu: Yeni Ürün. The minimum purchase. TL ile indirimli en iyi fiyata CosanPastacilik. Süt Potları kategorisindeki diğer ucuz fiyatlı ürünlerden online sipariş.


Çelik sütlük

Lütfen Adet Seçiniz. Vergiler Hariç: 102TL. Cezve ve sütlük modellerimiz taksit imkanı ve Hisar kalitesi ile burada. Akıllı Sıralama. Mercury Çelik Cezve Takımı Parça. Sepetteki Son Fiyat. AY - KAHVE POTLARI. Genel Özellikleri. Bakır Kaplamalı Çorba Tenceresi. Kampanyalı, Kaliteli Ürünler Tmall. Jumbo Venti Çelik Süt Potu Siyah 7ml. Kodu : BLT- SUTLUK.


Sivri burun yapısı sayesinde sütün kontrollü dökülmesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.