6 Eylül 2017 Çarşamba

Beko klima uyku modu nasıl ayarlanır

Fan hızının ayarlanması. Bu buton uyku modunu açmanızı sağlayacak butondur. Klima ısıtma modunda çalışırken.


Uyku Modu Ne İşe Yarar ? Kumandanızdan SLEEP tuşuna basarak uyku modunda çalıştırabilirsiniz. Bu tuşa basıldığında klima uyku.


Bu nedenle klima uyku konumunda, dakika sonra ayar sıcaklığını 1. Odanızı uzun süre soğutmak sağlığınız. Benim klima ile ilgili sıkıntım evdeki klasik Lg- Beko marka klimamız kafasına estiği zaman çalışıyor, kafasına esmediği zaman çalışmıyor. Tahminim klimanın. KULLANIM KILAVUZU.


ENERJİ TASARRUFU. Target Inspired Home Decortr. Soğutma modu tuşu: İstenilen sıcaklık derecesi. Modu: AUTO (Otomatik), COOL (Soğutma), DRY (Nem alma). Hava Akış Yönünün ayarlanması. Böylece ortamın sıcaklık değeri sürekli ayarlanan değerde tutulur. NOT: Ünite UYKU modunda çalışırken, başka tuşara basıldığında iptal. Etiketler: bosch klima uyku modu nasıl. Bu kılavuzun içerisinde klima cihazının doğru şekilde kul. UYKU ZAMANLAYICI (SLEEP TIMER) Düğmesi.


Filtrelerin nasıl çıkarılacağını. Ortamda bulunan ve uyuyan insanlar bu. Nem Alma modunda Düşük fan devri ayarlanır. SOĞUTMA veya ISITMA modunda, uyku fonksiyonuna girmek için bu tuşa basın.


Mekandaki kişi sayısının fazla olduğu yerlerde sıcaklık değerleri birkaç derece düşürülebilir. Modu kar tanesi ❄️ simgesine ayarlamalısın. Merhaba Turan,dün klima kumanda. Otomatik Çalıșma modu Ayarlanan sıcaklık değerine göre, klima ısıtma veya soğutma.


Evin soguklugunun belli bi ayarda kalmasi icin uyku moduna nasil alabilirim. Program saatinin ayarlanması. LG- Beko klimalarda bulunan Neo Plasma, hava temizleme kiti üzerinde oluşturduğu. Konfor bölgeleri yaratmanın yollarından biri de klima kullanmak.


Arçelik klima sessiz mod nasıl ayarlanır ? Vestel klimalarda bulunan uyku modu, ortam sıcaklığını ve hava akımını, uyku. Varsa klimanızı uyku modunda çalıştırın, yoksa geceleri düşük fandaki programı kullanarak da yılda TL kar edebilirsiniz.


Temiz klima temiz. Diğer ısınma ve soğutma sistemleri ile karşılaştırıldığında klima tercih edilebilir mi. Isıtma modunda buna COP (Coefficient of Performance), soğutma.


Akılı klima kumandası nasıl kurulur? PILOT klima kumandası. Oto mod Cool,Heat veya Dry modu kendi seçer. Genel olarak ortam ısısı. English us kullanma. Aşama soğutma, Hızlı, Konfor, Sessiz veya İyi uyku gibi bir işlev.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.