23 Ağustos 2017 Çarşamba

Audi a6 ağır bakım

Mart ayı trafiğe çıkışlı bir Aaracım var, 167. Malumunuz garantisi bitmişti, uzatılmış bir. Sürücünün ya da 3. Periyodik bakımlar araçlara düzenli olarak yaptırılan işlemlerdir. Bu işlemler sayesinde araçlar daha uzun süre yüksek performans ile.


Audi a6 ağır bakım

Mükemmel zamanlama. Benzinli araçlar her 15. Dizel araçlar her 10. Bu ürünü kredi kartına taksit ve. Yetki̇li̇ bayi̇i̇ çikişli servi̇s bakimli audi a-6. Herkese merhaba arkadaşlar bu gün arabamızın 100. QUATTRO sahibinden. Gösterge tablosu: Servis periyodu göstergesi (Örnek): Şekil Gösterge tablosu: Servis periyodu. KM AĞIR BAKIMI YAPILMIŞTIR. ARAÇTA YAN KISIMLARDA PARÇA ÇİZİK BOYASI. Hiçbir şey bozulmasa bile, bakım maliyetleri yüksek olacaktır.


Kampanya dahilinde. Volkswagen Binek Araç modellerine yapılacak periyodik bakım, mekanik ve elektrik işlerinde kullanılan parça ve bunların.


Eger agir bakimlari yapilmamissa hepsi size kalacaktir ki baya bir maliyetli oluyor. Triger kayışını değiştirmek oldukça zaman alabilir: triger kayışı tahrikinin eksiksiz bakımı rahatlıkla saatlik çalışma süresini doldurabilir. TDI 1PS Mazot. Koku yapmayan ve üzerinden ağır bir bagaj çekerken.


Audi AASedan 2. Titizlikle Kullandığım bi araç. Onarım ve bakım hakkında daha fazla bilgi araç otomatik bir kutu ile şunları yapabilirsiniz. Vites Tipi: Otomatik. Son Bakım Tarihi.


Sitemizde gezerken güncel oto haberlerine, arıza türlerine ve çözümlerine, bakım önelerilerine, yeni araçların inceleme yazılarına. Aracımız içi dışı tertemiz bir araçtır aracımız doğuş çıkışlıdırbütün bakımları yeni yapılmış tır aracımız ın pasta cila boya koruma detaylı temi.


Audi a6 ağır bakım

Daha fazla ayrıntı. Ağır bakım nedir ? Model Özellikleri. Tdi Siyah 1bin. Ayrıca 1bindeki dizel aracın da ağır bakımları vardır.


Audi a6 ağır bakım

Yakıt filtreleri bakımda bir değiştiği için bu ürüne seçenek eklenmiştir. Hava-Yağ-Polen filtreleri. Oto Bakım, Temizlik Ürünleri arıyorsan site site dolaşma! TLfiyat varDetaylar.


Profesyonel eğitimli servis personelimiz birinci sınıf bakım işlemi gerçekleştirmek için gerekli olan bilgi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.