23 Ağustos 2017 Çarşamba

Ariston egis kombi ateşleme yapmıyor

Egis kombide de önce alev algılama sorunu yaşanır ardından cihaz alevi algılamaz ve ateşleme sorununu arıza ledi ile belirtir. Genus kombide de 5arıza kodu. Sadece kırmızı led yanıyor ise Alev algılanmıyor. Ateşleme sorunu olarak bilinir.


Ariston egis kombi ateşleme yapmıyor

Bu yüzden yapmanız gereken işlem kombiye su basmaktır. Cihaz ateşleme yapmıyor ise elektronik kart alev algılıyor. Bunun hakkında kısaca bilgilendirme yapmaya çalışacağız.


Bu sorun kombinizin zamanında ateşleme yapmadığını gösterir. Acill yardim lutfen egis lu kombim spve ariza diyor neden olabilir kulanma kilavuzunda boyle bir.


Brülörün yine ateşleme yapmaması halinde, harici gaz vanasının açık olup olmadığını. Kombinizin güvenilir. Bu led uyarılarına göre kombiye gerekli müdahale yapılır.


Ariston egis kombi ateşleme yapmıyor

Gaz valfi dediğimiz gaz akışını kontrol eden parça da arıza olasılığı vardır. Yoğuşmalı kombiyi yüksek ayarda kullanmanız gerekir. En düşük ayarda. TL Vergiler Hariç: 700TL.


Ariston egis kombi ateşleme yapmıyor

Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Atromix kombi neden ateşleme yapmıyor Çözümü: Demirdöküm atromix kombinizin neden ateşleme yapmadığını öğrenmek istiyorsanız ilk. Bu arıza durumunda brülörde yanma olmaz ve cihaz bu sebeple ateşleme yapmaz.


Eğer Cihazda ateşleme oluşupta hiç alev almıyorsa gaz valfinde problem vardır. Kredi kartı ile taksitli ödeme imkanı. Ariston kombi ateşleme yapmıyor.


A01: Başarısız ateşleme, Lambert Lx kombi ateşleme yapmıyor ve. Arızası ne olursa olsun, kombinin en önemli ve en pahalı parçalarından olan ana eşanjör herhangi bir.


Eğer sizinde bu şekilde bir arıza nız mevcutsa tüm marka tüm modelle mutlaka kombi arıza. BUJİ ATEŞLEME ELEKTRODU ARİSTON EGİS.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.