6 Temmuz 2017 Perşembe

Soğuk hava tulumu

SOĞUK HAVA DEPO TULUMU. NORDIC SOGUK HAVA KOLLU TULUM. S,M,L,XL,2XL,3XL. Renk LACİVERT-GRİ-SİYAH-KIRMIZI-SAX MAVİ- TURUNCU.


Ağır soğuk koşullarında hepsi bir arada koruma sağlayan bu tulum hiç bir hareketinizi kısıtlamaz. Soğuk Hava Tulumu.

Oxford su geçirmez kumaştan imal edilmektedir. Kapitoneli olarak imal edilmektedir. TL KDV Hariç: 254. Sertifika: EN 342: 0. Henüz yorum yapılmadı. Kategori, : Tulumlar. Seçenekler, : Bedenler Seçiniz, XXL, Large. Stok Kodu, : CEPSV346. Hızlı İletişim Rana Tekstil.

Soru veya talepleriniz için formu doldurunuz. En kısa ilgileniyor olacağız. Hava Tulumlar modelleri, Hava Tulumlar özellikleri ve markaları en uygun. Bütün İş Tulumu. Modelleri Cimride! Termal izolasyonlu katman. Takviyeli arka ve diz bölgeleri. S, M, L, XL, XXL. Profesyonel bilgisayarlı nakış - Dondurucu tulumları, soğuk hava depoları için giysiler. Dereceye kadar etkili koruma.


Dış kumaş su iticili akrilik kaplama oxford kumaş,iç kısım 3gr elyaf ve polyester astardan oluşmuştur. Bozyokus Bozyokus. Hala satılık mı? RESİME TIKLAYIP MODEL RENK.


EŞİTLERİMİZİ GÖREBİLİRSİNİZ. XS-S-M-L-XL-XXL- XXL. Uyku tulumu arıyorsan istediğin fiyatlarla farklı markaların çeşitli uyku. Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel.

Elbiseleri – İş Giy San İş Elbiseleri ve İş Güvenlik. Başta soğuk hava depoları olmak üzere, zorlu koşullarda çalışan insanlar için kıyafetler çok büyük önem taşımaktadır. Kumaş Türü 1gr Elyaftan üretilmiştir.


Sentetik uyku tulumları özellikle nemli hava koşullarında çok iyi yalıtım sağlar. Dolayısıyla içeri soğuk hava alımını da engellerler. Ancak yine de uyku tulumunu kullanma koşullarına hakim değilseniz, soğuk havalarda gece. Mevsim ve hava sıcaklığı fark etmeksizin kamp yapmak her zaman.


Ancak iyi ve doğru bir tulum seçmiş olmanız tulumun içinde sıcak. Mont ve Yelekler9.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.