7 Temmuz 2017 Cuma

Ariston uno gaz valfİ

Kredi kartı ile taksitli ödeme imkanı. En çok incelenene göre sırala. TL KDV Hariç: 320. Kart, gaz valfi, iyon-ateşleme elektrodu gibi parçaların kontrol edilmesi gerekiyor.


Ariston uno gaz valfİ

Resetleme sonucunda arıza düzelebilir. Manufacturer: Honeywell. Qty: Contact Us. Alışveriş Listeme Ekle. Karşılaştırma listesine. Ariston Egis Ekran Kartı. Emin olmak için tek yapmanız gereken. Yani kombinizin normal olan basıncı 1. Eğer listede olmayan bir parçaya ihtiyacınız varsa (507). Ateşleyici elektrotlar. Bu hata, gaz valfi kapalı olduğunda alev bulunmasıdır (yanlış alev). Basınç düşüşü çok sık. Yönetim kurulu. Sorunun tespiti ve garantili.


Baymak Lambert - ECO 5. Eğer Cihazda ateşleme oluşupta hiç alev almıyorsa gaz valfinde problem. POMPA SALYANGOZU ARISTON UNO. Su doldurma vanası. Kullanım suyu giriş filitresi.


Ariston uno gaz valfİ

Gaz Valfi SİT 8Mavi B. Kombide modülasyon, gaz valfi ile elektronik kart sayesinde gerçekleşir. Kombi içerisinde bulunan gaz valfi ayarı kontrol edilir.


Eğer kombiye gaz geliyorsa ve buna rağmen alev üzerine X işareti olan kırmızı led. Stok Durumu: : 1. RÜNÜ İNCELE SEPETE EKLE. ARİSTON UNO EMNİYET VALFİ GEÇMELİ.


Ariston uno gaz valfİ

Saat 15:gibi gelip kombiyi arıza tespiti yaptılar ve gaz valfinin bozuk olduğunu. Kombi, kazan, şofben gibi cihazların tesisattan aldığı gazın ihtiyaç kadarını elektronik anakarttan aldığı voltaj akımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.