20 Temmuz 2017 Perşembe

Alüminyum menfez

Tıkla, en ucuz alüminyum menfez seçenekleri. Process marka alüminyum panjurlar Ömür boyu garanti kapsamındadır. Ayrıca bizden alacağınız tüm menfez modelleri aynı şekilde ömür sonuna kadar. Elektrostatik Toz boya ile boyanmıştır.


Henüz inceleme yapılmadı. Havalandırma ve menfez çeşitleri farklı renk, marka ve.

En uygun fiyatlarla 1. Bilgi almak istediğiniz ürünün detaylarını inceleyebilirsiniz. Lavabolar, fayans giderleri, banyo ve mutfakta kullanılan atık su giderleri bu menfezlere örnek teşkil edebilirler.


Mekanizmalar kilit sistemlidir, dıştan açılmaz. Damperler arası contalıdır, toz ve ses. Doğalgaz kullanılan ev ve yaşam alanlarında ( kombi şofben kullanılmamış olsa dahi (çiğ ve atık gaz) kaçağı halinde.


Yandaki kol sayesinde açma kapama yapılır. Menfezler, ihtiyaç duyulan ortama.

Her ölçü ve renkte imalat yapılır. Firmamız menfez müdahale kapağı şaft kapağı fancil menfezi ve her çeşit. Firmamız her çeşit ve istenilen ölçüde alüminyum menfez imalatını yapmaktadır.


Dış cephe mekanik havalandırmanın zaruri olduğu sistemlerde hava geçisini sağlayan kapak olarak kullanılmaktadır. Alüminyum menfez. ALÜMİNYUM MENFEZ DIŞTAN YAPIŞTIRMALI.


Banyo, wc gibi alanları havalandırmak için en yaygın olarak kullanılan ürünlerdir. Profil Detayları İçin Arama Yapabilirsiniz. Mobilya - Dekorasyon - Aksesuar - Zemin Profilleri ve Aksesuarları. Göstermek: 1 2 36.


Standart Profiller (1). Pek çok kaliteli malzeme ve bu malzemelerin. Bu alüminyum menfezler bu görevi görmektedirler.


Kaliteli menfez ve panjur istiyorsanız tercihinizi kesinlikle bu üründen yana yapmanızı öneririz. Farklı ölçülerden oluşan alüminyum menfezler.


Hemen alışverişinizi yapın ürünleriniz kapınıza kadar gelsin. Ucuz Hırdavat, bahçe, sıva ve boya ürünleri, el aletleri gibi her çeşit hırdavat ve yapı malzemeleri en uygun fiyat, taksit imkanı ve kalite güvencesi ile.

ALUMİNYUM MENFEZ 50X50. Telefonla Sipariş. Favorilere Ekle. Detaya uygun olarak menfez arkasında kuşteli, ısı yalıtımı hattı, hava koridoru.


Bir çok çeşidi bulunan alüminyum menfez kaplama ekonomik ve şık. AÇIKLAMA : Kanatlar yandaki kol sayesinde aşağı. Koli ( Asgari Sipariş ). Diğer Trend Yazıları Oku. Yer Lineer menfezlerinin kasa ve kanatları alüminyumdan mamül olup, 1. Sınıf alüminyum.


Kullanılacağı ortama göre yapısı da değişen menfezlerin plastik, alüminyum gibi çeşitleri bulunmaktadır. TLfiyat varDetaylar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.