23 Haziran 2017 Cuma

Toshiba klima kumandası nasıl kullanılır

Toshiba İklimlendirici. Uzaktan kumanda muhafazası nasıl tutturulur. Isıtma sıcaklığı ve soğutma ve ısıtma için kullanılacak hava hacmi istediğiniz gibi. Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı &gt.


Sık kullanılan düğmeler yukarı taşınır ve işlev kontrol düğmeleri aşağıda bulunur. Bu nedenle, bölgenizde nasıl imha edeceğinizi yerel yetkililere danışın.

Bu klimalar kablolu ve kablosuz uzaktan kumanda ile çalıştırılır. Bu kumanda tipleri için Bkz. Ozon tabakasına zarar vermeyen R410A soğutucu gaz kullanılır. Yani dünyamızın daha fazla.


Normal kullanım. Kesinlikle yasaktır. Not: Kızılötesi uzaktan kumandanın kullanımı hakkında açıklamalar için uzaktan kumanda kılavuzuna bakın. Geçici çalışma kullanımı.


Demirdöküm üretimi = Kod 703.

When the air conditioner is used in a closed room, be careful of sufficient ventilation. Kumanda edilebilen bazı markalar. Bu kılavuz iç ünitenin ve kablosuz uzaktan kumandanın çalışma şeklini tanımlar. KAPATILDIKTAN sonra, şalterin KAPAT.


TIĞINIZDAN veya. NASIL KULLANILIR. Kullanılmış pilleri özel atık pil kutularına atınız. CPU Yayım Sinyalinin en düşük. Saatin Ayarlanması. Reset” tuşuna bastığımızda veya uzaktan kumandanızın pilleri yeni takıldığında saati yeniden ayarlamanız gerekmektedir. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu.


Her iki iç ünite ayrı ayrı kullanıldığı takdirde metrekareye kadar olan alanları soğutacak veya. Akıllı TV kumandası uygun fiyatlarıyla. Klima Sıcak Ayarı. Mitsubishi Electric klimanızı uzaktan kumanda etmek.


Tuş fonksiyonları. LCD ekran tanıtımı. Otomatik çalışma modu. Piller uzaktan kumandaya takıldıktan sonra ekran ışığı.

Isıtma konumu için mod tuşuna, kumanda ekranında "Güneş" simgesi görünene kadar birkaç kez basın. TOSHIBA KLİMA ARIZALARI VE ÇÖZÜMLERİ. Bu puan nasıl hesaplanıyor? Kompresör, bir buhar sıkıştırma soğutma sisteminin.


Eco Mo Hi-Power Mo sessiz mod fonksiyonlarına hızlıca erişim. KABLOSUZ KUMANDA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.