20 Haziran 2017 Salı

Enda et4420 kullanım kılavuzu

Seçilebilir çift set değeri girebilme. Kullanma Kılavuzu. ENDA Modbus Studio. Kendi kendine sönen. Cihazı kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz! Satış Fiyatı: 41TL. Pt-10 J, K, L. Daha detaylı bilgi için cihazın kullanma kılavuzunun linkini buraya bırakıyorum. TEKNİK ÖZELLİKLERİ. Thermostat type, PID. PID TEMPERATURE CONTROLLER. Operating voltage, 2V AC. Outputs ( thermostats), A relay, SSR.


Selftune para cálculo automático de parámetros PID o entrada manual de parámetros PID si se conocen los parámetros. La entrada digital permite la asignación. Manual mode can be exceed by using the. Read this document carefully before using this device.


Do not use the device in locations subject to corrosive and flammable gases. Dijital PID Sıcaklık Kontrol Cihazları. Bu dijital termostatın parametre ayarları kullanma kılavuzundaki listede yer alan.


CE marked according to. Funcionalidad de Arranque Suave - Comunicación RS-4Modbus (Opcional) - RS. La garantía caducará si se daña el equipo por no atender a las instrucciones de este manual. Tampoco se aceptarán compensaciones por daños personales.


Ayarları kullanım kılavuzuna göre özel parametre listesinden dijital soğutucu termostatları. Bu videomuz da ET44pid kontrolörle pt1den değer okuma ve sıcaklık değeri girerek on. Cihazın fonksiyonları ve kullanımı ile ilgili önemli notlar bu sembol ile belirginleştirilmiştir.


KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.