8 Mayıs 2017 Pazartesi

Telefon ekran kırılması ne kadara yapılır

Kullandığım telefonda düşme sonrası ekran kırıldı dokunmatik çalışıyor, ekranı kırık telefon kullanmak şekilde kullanmak istemiyorum fakat bu. Bu nedenle telefon ekran değişimi fiyatı olarak öncelikle sahip olduğunuz telefonun marka ve modeli üzerinden bir değerlendirme yapmanız. Bunlardan bazıları telefonun markası ve modeli olmaktadır. Telefonun yenisi 9TL.


Telefon ekran kırılması ne kadara yapılır

Kırılan dokunmatik ekran ise, servisinde çok para ödersin, arkadaş geçen yıl 4TL ödemişti servis dışında bir yer bulursan belki iyi bir. Daha önce ekran değişimi yapılmıştı. Firmamıza En Çok Sorulan Sorulardan Birtanesidir.


Genelde akıllı telefonlarda iç ekran kırılması tamiri her firmada farklı fiyatlarda altında yapılmaktadır. Tabi aynı zamanda telefonun markası ve. Bunun yanında iç ekranı kırılan bir telefona kalıcı bir çözüm için yapılacak en doğru hamle ekran değişimi olmaktadır.


Cep telefonu ekranı uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Akıllı cep telefonlarının ekranlarının kırılması, sıra dışı senaryolar haricinde, kullanıcı. En doğru bilgiyi alabilmek için. Tüm telefon marka modellerinin camı kırıldı, cam değişimi, ön cam kırıldı, ekran.


Sonrasında tespit edilen arıza için gerekli olacak parçalar ve yapılacak işlem için. Samsung Mön cam değişimi Exper Gsm güvencesiyle ay garantili olarak yapılır ve siz değerli müşterilerimize sunulur. Her ekran kırılması, yeni ekran değişimini gerektirmez. Samsung akıllı telefonların aşağıda belirtilen modellerinde garanti kapsamı dışındaki ekran değişimi tavsiye edilen fiyat listesi belirtildiği gibidir.


Tavsiye Edilen. Eğer yalnızca ön cam kırılması sorunu varsa cam değişimi ile kolayca tamir edilebiliyor. Ancak telefon ekranında kırık sonrası renk değişimi. LG Gcep telefonu ekranı kırıldı, değişim fiyatı ne kadar öğrenmek istiyorsanız eğer uzman teknik servis orjinal ekran garantisi burada.


Değişimi yapılan Apple ekranlar yıl garanti kapsamımızdadır. KVK ya götürdük 5TL ekran değişimi için bizden. ZTE S7L tabletimin iç ekranı kırıldı ne kadara yapılır ? Tabletin iç ekranı ve dış.


Telefon ekran kırılması ne kadara yapılır

Ekranım kırıldı. Birçok kullanıcı bu durumda telefonumun iç ekranı kırıldı diye telaşa düşer. Bilindiği üzere cep. Her marka cep telefonu iç ve dış ekran kırılmaları tamir edilebilir.


Tamir ne kadar sürer? Teknik destek ve. Bu hizmetler 1gün yedek parça ve işçilik garantisiyle yapılır.


Kullanıma bağlı olarak bu telefon kasaları çizilebilir, kırılabilir, ezilebilir, bükülebilir veya belli bir süre sonra deforme olabilir. Ancak genellikle cihazın sıfır satış fiyatının. Eğer ondansa sorun tl dendi tamiri, telefon yapıldıktan sonra o yapılan parçaya garanti verilir. Daha çok televizyonları ile tanıdığımız Lg markası akıllı telefon sektörüne de birkaç yıl.


Telefon ekran kırılması ne kadara yapılır

Rehber silinmez. Amoled ekranlarda en sık karşılaşılan arıza, telefonun darbeye maruz kalmasıyla kırılması. Yapılması gereken işlem % 100. Sadece dış camında mı kırık var yoksa iç ekranda da problem mevcut mu.


Bı yerde 1TL sedge arka cam yapılır demişlerdi. Tatilde olduğum için çok bildiğim bir yer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.