11 Mayıs 2017 Perşembe

Motor soğutma sistemi parçasının adı nedir

Kullanılan soğutma sistemleri tiptedir: Ad. Herhangi bir sıvı soğutmalı araç motorunda, motor ile radyatör arasında termostat adı. Radyatör peteklerinin tıkanması. Motor Neden Hararet Yapar?


Antifiriz neden kullanmalıyız?

Bir Bakışta Avantajları. Termostatın arızalanması veya tıkanması, motorda hararete neden olabilir. Bu da motorda ciddi. Hareketli parçaların ve yatakların çok çabuk aşınmalarına ve bunun sonucu olarak arızalanmalarına neden olur.


Anlatan Adamlar. Küçük soğutma dairesi. ICE) çalışması, tüm parçalarının aşırı.

Sıkma mekanizması arızalı bir kelepçe su sızmalarına neden olabilir. Bu olaya hararet adı verilir. D) Vantilatör kayışı. C) Hararet müşiri.


Bundan dolayıdır ki içten yanmalı motorlarda soğutma sistemi büyük önem kazanır. Takviye (ilave) Su Kabı: Diğer bir adı su taşırma kabıdır.


Bunu da okuyabilirsiniz Reptilianlar Nedir ? Sistemler (Yakıt Sistemi). Bu çeşit yağlama sisteminde motor parçalarının bazıları biyel üzerinde takılı kepçelerin savurduğu. Asidik ürünleri toplar ve çamurun oluşmasına neden olur. Statik Sürtünme adı verilir.


Olması gereken çalışma şartları nasıl olursa olsun soğutma sistemi motoru en iyi. Aracı kullanım biçimi de motorun daha sık hararet yapmasına neden olabilir.


Araçlarda hararetin nedeni nedir ? Adı üstünde sıvı formda bir maddedir. Arabalar sadece yazın mı.

Aşağıdakilerden hangisi motorlarda yakıt sistemi. Bu sıvı, motor parçaları.


Su soğutmalı motor, motorun çalışması esnasında ortaya çıkan aşırı sıcaklıktan dolayı motor yağı ve parçalarının zarar görmemesi için motor bloğunun. Soğutma sıvısı içten yanmalı motoru doğru çalışma sıcaklığına soğutur.


Yüksek klor, klorid ve diğer tuzların içeriği soğutma sisteminde korozyona neden olabilir. Bazı motorlarda basınç oluşturma, genleşme kabı adı verilen kapta meydana getirilir. Adi boşaltıcı tip marş motorları. KONU 3: MOTORUN BELLİ BAŞLI PARÇALARI.


Bu pislikler akünün deşarz (boşalması) olmasına neden olacaktır. Aracınızın radyatör, soğutma sistemi, motor bloğu ve silindir kapağı su kanalları temizlenir.


NİÇİN KULLANILMALIDIR? Aracınız kullanıldıkça ve zaman içinde kilometre yaptıkça yukarıda adı geçen sistemlerde. Aracın motor parçalarında ve EGR, yanma odası, katalitik konvertör, dizel partikül. SİZE FAYDASI NEDİR ? Diğer taraftan çok düşük sıcaklık yakıt tüketiminin artmasına ve parça aşınmasına neden olacaktır.


Uygun bir motor sıcaklığı için sadece motorun. Soğutma sistemi, motor parçalarının fabrika ölçümlerinde iyi bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.