29 Mayıs 2017 Pazartesi

Havlupan üretimi

Havlupan üretimi. Isınma gereçleri ve ev radyatörleri üretiminde kullanılan çeliklerde uzun ömürlülük ve yüksek boya tutma. HAVLUPAN TOPRAK HAVLUPAN Genel Müdürü Metin EMRE Doğalgazla birlikte her geçen yıl.


Banyo ve mutfak gibi kısıtlı mekanlarda çözüm sunan şık tasarımlı beyaz havlupan radyatörler. TURMAK ISI SİSTEMLERİ LTD.


Firmamız, HAVLUPAN VE DEKORATİF RADYATÖR üretiminde faaliyet göstermekte olup, profesyonel ve eğitimli kadrosu ile toptan havlupan satış hizmeti.

Yalnızca havlupan ihtiyaçlarınız için güvenilir çözümler sunmakla kalmaz. Megapan, kuruluşundan bu yana özel üretim teknikleriyle havlupanlar. Küçük alanlar için tasarlanan havlupanlar taksit seçenekleri ile koctas.


Yeni fabrikamızda yaklaşık olarak yıllık 500. MİSYONUMUZ: Çağdaş. Spark 7alüminyum havlupan, fiyatları, modelleri. Banyonuzdaki ve mutfağınızdaki estetik, dekoratif uzun ömürlü havlupan.


Uluslararası standartlarda üretimi.

Aralığı Dış Çap mm. Et Kalınlığı mm. Yıllık üretim kapasitesi 120. Toplam alan : 12.


Isıtma sektörünün vazgeçilmezi haline gelmiş olan havlupan üretimi başta olmak üzere radyatör üretimi, bağlantı ekipmanları ve aksesuarlar KARPAN DİZAYN. Nitekim ıslak mekanlarda korozyon dayanımı ve estetik ön plana çıkıyor.


PDF Broşürü indirmek için yandaki PDF resmine tıklayınız. Krom kaplı veya düz beyaz. PANSA BEYAZ HAVLUPAN Türkiye, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana. AÇIKLAMA: havlupan ULUS, havlupan OSTİM, havlupan Radyatör üretimi.


Bu yeni havlupan fabrikamızda yıllık üretim kapasitemiz de 3bin adet olarak. Sektörümüzdeki gelişmelerle beraber üretime başlama hedefi. Lojimax alüminyum radyatör ve alüminyum havlupan üretimi yapmaktadır.


Artık havlupanın. Mermerit malzeme kullanım özelliği olarak mermer tozu ve polyester ürünlerinin. Fabrikamızda üretilen havlu radyatörlerinin tamamı ihraç edilmekte ve ülkedeki müşterilerimize ulaştırılmaktadır.


Beyçelik Holding iştiraki olarak kurulan Warmhaus, tüketiciye kendi üretimi olan kombi, panel radyatör ve havlupan ile ulaşıyor. Genel olarak havlupanlar, beyaz, krom, altın, antrasit gibi daha metalik renklerde üretilir.

Isınma özelliği göz önüne alınarak üretiminde çeşitli maddeler kullanılır. Duffmart tarafından tasarlanan ve üretimi gerçekleştirilen renkli havlupan serimiz olan Duffmart Rainbow. Adaçan Mühendislik firması olarak müşterilerimize sunduğumuz kombi, radyatör gibi ürünlerin yanı sıra işlevsel ve şık özelliğiyle havlupan üretimi ve. Kategoriyi İncele.


Beklentilerinizin ötesinde. Dekorpan, hem özgün ve yenilikçi tasarımları hem de yaşam kalitesini arttıran zengin ürün. Alüminyum Radyatörler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.