26 Nisan 2017 Çarşamba

Fancoil drenaj pompası

El Aletleri (24). Opsiyonel drenaj pompası aksesuarı vardır.


Pınar Soğutma - Ticari Soğutma, Endüstriyel Soğutma, klima, havalandırma, ısıtma ve servis hizmeti veren firmaların her türlü malzeme, Vanalar, fan motorları. Fan coil ünitlerinde.


SANICONDENS Pro drenaj pompanın girişi bulunmaktadır. Kombi, soğutma dolapları, fancoil ve salon tipi klimaların yoğuşma suyunun tahliyesini sağlayan.

Stok Kodu, : KT-NP01. Fiyat, : TL. Kategori, : VRF Aksesuarlar. Nedir ve klimanın ihtiyaç duyduğu drenaj pompası ne için gereklidir?


EuroForm Fancoil üniteleri, üstün performansları ile merkezi havalandırma tesisatı olmayan ve. Fan-coil ve klima santrallarinin drenaj boruları izole edilmelidir. Pompa temel detayı.


Fancoiller ve duvar tipi split klimalar için idealdir.

Nemlendiricilerde de. Tavana montaj için AC fan motoru ünitesi. Marka, : Siccom. Klİma - soĞUTma - HaValaNDırma - ısı EŞaNJÖrlErİ - NT 16.


Not: montaj için yoğuşma suyu drenaj pompası kullanılmalıdır. Sanicondens Eco yoğuşmalı kombilerin kombi, fancoil ve soğutucu dolapların yoğuşma sularının tahliyesini sağlayan bir drenaj pompasıdır.


Haznesi asitli. Kontrol Kutusu Kontrolü close. Hava direncini minimuma indiren boyutlu vida tasarımlı fan. Dahili drenaj pompası. Kolay montaj ve bakım. ALARKO güvencesi. Sanihdydro Sanıcondens Eco Salon Klimaları, Soğutma Dolapları, Yoğuşmalı Kombi, Fancoil. Su tahliyesinde aktarımında ve taşımada kullanılan dalgıç drenaj pompalar.


DC fan motoru ve drenaj pompası sayesinde düşük enerji tüketimi ›› Çalışmıyorken kanatları tamamen kapalı konumda olduğundan, şık iç ünite her türlü iç. Daikin gizli tavan tipi klimalar standart drenaj pompası, kendi kendini temizleyen filtresi. Okumaya devam edin Daikin Skyair FBA-A Gizli Tavan Tipi Klima.


Fancoil cihazları kazan, ısı pompası veya heat pump chiller ile kullanıldığında.

Fancoil sisteminde en önemli noktalardan biri de drenaj sistemi olup, drenaj. Yoğuşma drenaj pompası : Akıllı yüksek kaldırmalı yoğuşma suyu drenaj pompası, drenaj borusunun döşenmesini daha uygun hale getiren ve iyi drenaj. Sıcak su ve soğutulmuş su, bina içine dağıtılmış fan coil cihazlarına dağıtılır.


Ancak fan coil sisteminde özellikle asma tavan içindeki soğutma ve drenaj. Yüksek Teknoloji Duvar Tipi. Yoğuşmalı kombiler için drenaş pompa kiti. DRENAJ POMPA KITI.


Sıcak su üretimi için ise sistem hali hazırda kullanılan güneş paneli gibi ısı kaynakları ile kombine edilebilir. Taze hava bağlantısı. Turbo Fonksiyonu. Zamanlayıcı (saat).


Her Yerde Ev Konforu. Drenaj Tavası : Ön Yalıtımlı Paslanmaz Drenaj Tavası. Güvenlik Kafesi. Yönlü Kaset Tipi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.