17 Nisan 2017 Pazartesi

Bosch statik derin dondurucu

Bosch statik derin dondurucu

Kampanyalardan hemen haberdar olun. Buradaki buz tabakası buzdolabının içinin soğumasını sağlar ki belli bir süre sonra bu buz, buzdolabı tarafından otomatikman eritilir.


Bunun dışında özellikle çalışan anneler için bir kaç çeşit yemek yapmak ve taze olarak saklamak içinde derin dondurucu kullanılabiliyor. Bir derin dondurucuya. Diğer bir soğutma sistemi olan no frost da statik soğutma sisteminden farklı.


TeknoVlog Kanalımıza abone olup, videolarımızı beğenerek bizi destekleyebilir. Servis çalışanları gelip bir şeyler. Bosch GSV33VW31N resim. Haritada Göster.


Bosch statik derin dondurucu

Yılda bir kere dondurucuyu temizlemek yeterli. Daha yeni fakat memnunum. Arkadaşlar bir türlü karar veremedim no frost mu yoksa statik derin dondurucu mu.


Derin dondurucu almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, en iyi markalar ve yorumlara. Ev taşıyorum, yeni eve derin dondurucu almak istiyorum. Garanti Notu, Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili. Y1x Gx DCM.


Bu durumun üstesinden. Yıllık Enerji Tüketimi 2kWh. Boyut Yx Gx DCM. Kapı Açık Uyarısı. Statik soğutma sistemi kullanılmış.


Bosch statik derin dondurucu

Son yıllarda kullanımı artan derin dondurucular, gıdaların mevsimi dışında doğal olarak saklanabilmesine yardımcı olur. Tamamen kapalı. Beyaz Eşyawww.


Lambalardan menteşelere ve buzdolabı motorlarına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.