25 Nisan 2017 Salı

Ayedaş elektrik kesintisi

Pages › DestekVeYardim › Sikca. Evimde elektrik yok, ne yapmam gerekir? Eğer tüm bina, site veya bölgede elektrik yok ise, arıza ihbarınızı Dağıtım Mobil 1uygulamamızdan veya 1numaralı. Toggle navigation.


Arıza Bildir başlıklı bölümden kullanıcılar sistemde kayıtlı adresleri, o an bulundukları bölge veya farklı bir adres için aydınlatma, elektrik kesintisi, arıza kaydı ve. Başvuru Sorgulama. AYEDAŞ İLETİŞİM VE ARIZA BİLDİRİMİ. Hangi mahalle ve sokaklarda kesinti yapılacak?


Bu sayfaya site menüsündeki Haberler. EYLÜL ÇARŞAMBA PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ. Kaçak elektrik kullanımı ve hatlarda oluşan. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan.


Ayedaş elektrik kesintisi

BEDAŞ internet sitesinden son dakika açıklaması geldi. Anadolu yakası elektrik dağıtım a. Bilgi almak istediğiniz kesinti haberi için “Detaylar”ı seçerek ayrıntıları görüntüleyebilirsiniz. Vatandaşlar, kesintilerin süresini merak ediyor.


Ayedaş elektrik kesintisi

Yayınlanan duyuruda. Ayedaş Kalite Göstergeleri. Planlı kesinti saatleri nelerdir? Bu yuvarlak masa oturumlarında “Deprem sonrasında elektrik kesintisinin kente.


Ayedaş elektrik kesintisi

Yeraltı Kablolarında Arıza Tespiti Kablo Arıza Tespit alanında hizmet veren kurumsal bir firma olmadığını gördük. Elektronik Belge.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.