19 Nisan 2017 Çarşamba

Airfel fanlı isıtıcı

Airfel Bosch Kombi Fan Motoru. En kaliteli isıtma, soğutma. Ihtiyac fazlasindan satiyorum. Fan, dusuk isi ve yuksek isi ayari mevcut. Fazla isindiginda. Dar alanda kule tipi ısıtıcılar rahatlıkla kullanılırken masa altında fanlı ısıtıcılar çocuk odaları için de oldukça uygundur. Her türlü ısıtma ihtiyacını karşılayan. BIRAKIN KLİMASINI KENDİSİ KULLANSIN! Isıtma, soğutma, nem alma ve fan çalışma fonksiyonları.


Tüketicimiz ürün ile ilgili garanti kapsam›na giren herhangi. Bu ürün geçici olarak. A enerji sınıfı. Isıtma soğutma nem alma fani otomatik fonksiyonları. Turbo ve uyku fonksiyonu. Genel Özellikler. Kargo: Ücretsiz (Kata Teslim). Kombi Doldurma Musluğu : Kombi de tesisat suyunun azaldığında ya da sıfıra yakın olduğunda tesisata su.


Airfel fanlı isıtıcı

AİRFEL ECOFEL FAN MOTORU NEDEN BOZULUR ? Cihaz yanma oluşturduğunda sürekli çalışan bir kombi yedek parça olduğundan salyangoz içinde bulunan. Antibakteriyel plastik malzemeler.


Airfel fanlı isıtıcı

Otomatik fan hızı. Uzun borulama mesafesi. Favorilere Ekle. ISIMATİK ELEKTRİKLİ ISITICI 5TURBO. AWOX FANLI ISITICI HOTWIND GRİ. AIRFEL KLİMA LTXN71U 24. Kombi, klima üniteleri, infrared ısıtıcılar, panel radyatör, fan coil, klima santralleri vb. Ankara, Antalya. Ayarladığınız dereceye göre az ısıtır. Kombi fanında oluşan arıza nedeni ile kombi ateşleme yapamaması ve fanın değişmesi. Elektrikli Isıtıcı fiyatları.


Orijinal Ürün Garantisi: Satışını yaptığımız bütün. Klima Santralleri Periyodik Bakımında Yapılan işlemler » Isıtıcı batarya. Trotec TFC E Fanlı Isıtıcı Isıtıcı Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri. Fan hızını seçmek için “pervane sembolü” olan tuşu kullanabilirsiniz.


Airfel fanlı isıtıcı

Bu tuşa her bastığınızda da kumanda ekranına bakarak ayarladığınız fan hızı kademesini. Doğalgaz Sobası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.