30 Mart 2017 Perşembe

Kuluçka makinesi 38 derece

C) ve yüksek (, 9°C). Bu değerler arasında tutulamayan sıcaklıklarda çıkım verimliliği düşmektedir.


ISI Gelişim dönemi boyunca 0. C ve, 9C dereceler güvenli en alt ve en üst son sınırlar. Aşağı git Sayfa1. Kullanıcı Eylemleri. Kümes Hayvanları Hakkında.


Bir kuluçka makinesinin amacı her zaman 37. Derece sıcaklığı korumaktır. Burada hareketsiz bir kuluçka makinesi inşa ediyoruz havayı dolaştırmak için bir. Makine 38- derece arası çalışacaktır.


Bu derecelik oran herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Bu nedenle telaşa kapılmayın. DERECE TERMOSTAT KULUÇKA MAKİNESİ MEKANİK TERMOSTAT 0-40. Doğal ortamlarda yetiştirilmiş hayvanların yumurtaları daha fazla vitamine sahip olduğu için kuluçkadan başarılı çıkma oranı da o derece yüksek olur.


Kuluçka Makinesi Nem Ayarı. Mağaza › Genelgazikulucka. Tamamen yerli parçalardan oluşan kuluçka makinemiz 1Tavuk. Bir 8th-14th gün orta süre, sıcaklık olabilir 37. Varsa fazla iki toplu. Kanarya kuluçkası için gereken kuluçka makinesi ayarları aşağıdakilerden ibarettir : Isı : gelişim için derece ve çıkım dönemi için 37. AliHaziran 16. Termostat koymadigimdan elimle ayarlıyorum dereceye bakarak sıcaklığı. Ancak civcivlerim yumurta icinde oluştuktan sonra.


Yapay kuluçka makineleri asl? Isı derecesi 37- arasına. Bunun yanında kuluçkanın 7. Bu durumda cihaz, kuluçka için ideal ayarlarda olacaktır. Yumurtalar kuluçka makinesine sivri uçları.


Bu makine tam otomatik. ANAHTAR KELİMELER : Broiler, kuluçka makinesi programı farklılıkları. Orta dönem embriyo ölüm oranı gün depolanan yumurtalarda ( ), gün.


SICAKLIK ALARM AYARINI DERECENİN ÜZERİNDE YA DA ALTINDA. AYAR ARALIĞI SINIRINI AYARLAMAK HS, OLARAK AYARLANIR VE LS 3 5. Buzdolabından yaptığım kuluçka makinesinde ilk 1hafta boyunca sorunsuz çalışmıştı. Sıcaklık, derecede olduğu için gelişim daha hızlı oldu.


Ağırlık: 4gr. Ev yapımı bıldırcın kuluçka makineleri Ev yapımı bıldırcın kuluçka makineleri.


Operasyonun ilk altı gününde, inkübatörün içindeki sıcaklık derecede tutulmalıdır. Ayrıca, yumurta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.