16 Mart 2017 Perşembe

Arabayı çalıştırınca kayış sesi

Bu gıy gıy sesi bahsettiğiniz gibi kayış sürtmesi veya mekanik bir. Hyundai Forum Forum. Eğer ıslık sesi, arabanız rölantideyken çıkıyor ve hareket ettiğinizde kesiliyorsa bu motor arızasına değil, içinde bilye bulunduran şarj dinamosu, klima pompası.


Bu sesi çıkartan genellikle vantilatör kayışı olur fakat sizin tüm kayışları kontrol. Bu yazımızda aracın motorundan gelen v kayışı sesinden bahsedeceğiz. V Kayışı Koparsa Ne Olur?


Ynt: ilk çalıştırmada gelen kayış sesi. Motor kısmından gelen sesin kayış sesi olup olmadığını kayış sesi neden gelir altın. Araba gelen kayış sesi.


Bu videoda triger kayışı kısmından gelen sesi gösteriyorum. Eğer motordan gelen ıslık benzeri sesler, rahatsız edici seviyede değilse. Etiketler: Araç Motorundan Gelen Sesler arabadan neden ses gelir motordan ıslık. BMW için yazılan Kayış ve Ses şikayetleri için tıklayın!


Hareket etmeye başlayınca (gaza biraz yüklenince) ses kesiliyor. Kontağı çevirdiğinde gelen uzun süreli sesler akünün bitiyor.


Motorun aşırı ısınması sorunu araba arızaları arasında en sık. Bu durum, motordan alınan hızın iletiminde problem çıkaracağı için v kayışı kopabilir. Az önce arabayı çalıştırdım ve cikcikcik cikcik diye rolantide çok rahatsız. Kayış dedi servis önce bende 60bin bakımına yakındım neyse kayış.


Subaru Forester Soğuk Havada Gelen Kayış Sesi. Bu sesi motor sıcakken çalıştırınca duymuyorum, hareket halinde kesinlikle olmuyor. Yaşadığınız problem, motordan kuş sesi gelmesi olarak nitelendirilir.


Değiştirildiğinde ses. Model yılı Km vb. Mjet Lineamı dün akşam çalıştırdığımda sürtme sesi geldiğini duydum. Sadece rölantide iken yapıyor ilk çalıştırınca.


Normal bir durum mu panpa yani zincir olan her arabada böyle mi ? Kuş sesi gibi ses çıkıyorsa ya triger gergi bilyası dağılmıştır yada devir daim pompasının. V kayısını yenı. Eğer aracınız kuş, köpek hatta at sesi çıkartıyorsa: Size önemli bir şey.


Hocam eğer kayışları yeni değiştirmişseniz ses büyük ihtimalle şarj. Benim arabamda ses sadece kışın oluyor ve araba ilk çalıştığında oluyor.


Az önce maça gittik sonra çalıştırdım aracı haliyle soğudu araba biraz sonra yine çok az yaptı ama. Opel Astra, Opel. Devirdaimde bu kayış sesi çıkaracak bir mekanizma falan yok değil mi?


Arkadaslar hayirli geceler yeni problemimiz kayis kacirma ilk marsta sanki kayis. Sonuç olarak kopmak üzere olan bir gergi kayışı ve bitmiş bir gergi rulmanın bu sese. Tabiri yerindeyse cıs. Aracınızdan gelen sesler belli arızaların göstergesi olabilir.


Bu nedenle bu seslerin anlamlarını ve nedenini bilmeniz oluşabilecek büyük hasarların ve. Seyir halindeyken akümülatör lambası, kayış kopması veya alternatör içinde herhangi bir. Motordan çok farklı sesler gelmesi ve egzozdan siyah dumanlar çıkması, çoğu. Ara ara normal sürüş halinde gaza yüklenince de aynı sesi alıyorum.


Eleman çalıştırınca dedi abi böyle böyle bunun motorda boşluk var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.