1 Mart 2017 Çarşamba

Ankara keçiören buzdolabı tamircileri

Klima kompresörü kavrama testi. Aramayı Favorilere Kaydet. BOBİN 24V BOCK MERCEDES KOMPRESÖR BOBİN. KLİMA KOMPRESÖRÜ KASNAK AXOR 9PK BOBİNLİ. Bobin sadece takılıp. RÜN ORJİNAL GM DİR.

Kampanyalı ve indirimli. Opel Meriva B 1. Araç klima kompresörünün çalışma prensibi ve klima kompresörü arızası. FİAT FİORİNO NEMO PİPER BOBİN. Add to wishlist. Taksit Seçenekleri.


Elektromanyetik bobine voltaj geliyor - ancak kompresör kavraması açılmıyor. Name of the product.


Bazı yerlerse direk kompresörü değiştirir, sisteme gaz basar ve sistemi çalıştırıp saat kullandıktan sonra, klima kurutucu filtreyi değiştirir.

Kompresör arızasının en sık görülen belirtisi kaçaklardır. Manyetik kavrama devreye girdiğinde dönmez ve tahrik kayışı ses yapmaya başlar. Gerekli görülürse bobin.


HYUNDAİ KİA CERATO. Tıkla, en ucuz klima kompresörü seçenekleri. Bu Ürün Ve Daha Fazlasını En Uygun Fiyatlar İle Bulabilirsiniz. Böyle durumlarda, kompresör dışarı alınır ve manyetik kafa kompresörden ayırılır.


Durum: Yeni ürün. TL den başlayan taksitlerle. Bu ürünü kredi kartına taksit fırsatı ve kapıda ödeme kolaylığıyla satın alabilirsiniz.


Kullanılan emaye kaplı bobin telleri elastik mukavemeti yüksek, yüksek sıcaklıklara dayanıklı HCO Corona sınıfı özel üretim bobin telleridir. Stator sargı sarımı. Nakliye, Otomotiv klima kompresörü elektromanyetik debriyaj bobin S için kompresör bobin, S bobin. Mazda Çıkma Yedek parça klima kompresör.


ANKA FIAT Safrane çıkma yedek parça meganklima kompresörü Fiat Çıkma. ARASI FORD MONDEO 2. FORD Focus çıkma ateşleme bobini,, Kilis FORD Focus çıkma airbag beyni. Peugeot Orjinal.

Bu tarz bi sorunun normalde olmaması gerektiğini kompresör de sorun var değişmesi gerekiyor dedi. Değiştirmem gerekir mi sizce? CAPTİVA DİZEL CKP_KOM_71. Otomobil klima debriyaj bobin hyudai için kompresör bobini.


Esasen aynı kompresör gövdesi için makarayı, bobini, göbeği ve donanımları. Kavrama, manyetik bobine temas etmeden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.