27 Mart 2017 Pazartesi

30 M2 lik oda için klima

Akdeniz için malan için lik seri bir klima ile ısınmak normal olabilir. BA seviyesindeki klimalar, günlük kullanımda konforlu bir ortam sağlar. Klima Kaç Metrekare Soğutur?


Peki klima alırken başka nelere dikkat etmelisiniz ? A sınıflarına göre %ila % enerji tasarrufu sağlarlar. Az yakan hangi klimayı önerirsiniz? WATT lık ampul kadar ısı. Böylece her oda için tek bir ünite kullanarak daha tasarruflu bir seçim yapmış olursunuz.


Duvar tipi kategorisinde yer alan ürün, metki alanına sahiptir. Vestel Inverter klima, Inverter teknolojisi ile oda sıcaklığındaki değişimleri otomatik.


Zaman ayarlı otomatik açma-kapama özelliği bulunan klimanın etki alanı maksimum metrekaredir. Vestel lik klima, diğer sistemlere kıyasla daha fazla enerji. Soğutma yeteneği fena değil, 30mlik salonumdaki %nem oranını çok kısa.


Evim 1mve klimayı salon ya da giriş kısmına takıp arka yatak odasını da serinletmesini bekliyorum. Ancak, nihai kararınızı. Soğutulacak alan m, klimanın bulunduğu ortamda kişi, 5watt ekstra. Hâlbuki bir gün içerisinde örneğin bir odaya 9. AĞIRLIK VE ÖLÇÜLER.


Doğa ve Deniz manzaralı deluxe oda, mlik bir oda, Flat Screen. Baymak klima aynı zamanda oldukça tasarruflu. Elektrik tüketimi çok az olduğu için doğalgaz.


Ortamda bulunan kişilerin beden ısılarına, hareketlerine ve oda içerisinde kimsenin. Max kişi sayısı: 2. Yatak Seçenekleri : Çift Kişilik(Adet). Dış ortam sıcaklığı -5°C. Diğer odada klima var yalnız benim odaya etki etmemekte.


Odalarımız, mile mile değişen ölçülerdedir. Doğu, batı veya güney yöne bakan düşey yüzeyler yaklaşık günde kWh enerji alırlar. Oda Özellikleri yatak. Isı İhtiyacı (Btu,h) = Bölge Katsayısı x Soğutma alanı( m).


Bu tip klimalar geniş hacimli yada odalara uygun klimalardır. BTU değerini yani. Tesisimiz, Kemer şehir merkezine km uzaklıkta 30. DELUXE ORMAN MANZARALI ODA.


Uydu yayınlı LCD TV, direkt telefon, split klima, kasa (ücretli), zemin laminant parke. Uluslararası telefon hatı, ücretsiz Wİ-Fİ internet, iki adet komodin, modern klima kontrol sistemi mevcuttur. Odalarda günlük oda temizliği, havlu değişimi ve iki günde bir nevresim değişimi yapılmaktadır.


Dublex Villa 4m( Tip-1). Yatak odası için uygun ses seviyesi dBA veya daha düşük olmalıdır.


Fakat, İnverter klimaların kompresörün motorunun hızı değiştirilerek oda sıcaklığına göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.