24 Mart 2017 Cuma

12 Kalıp buz makinası fiyatları

Kalıp Buz Makinası. Konteyner Buz Makinesi. Satılık Buz Makinaları fiyatları, ikinci el, sıfır, kiralık. KALIP BUZ MAKİNASI ( Lİ) 90X90X100.


Otomatik çalıştığından enerjiden ve zamandan tasarruf sağlar. DİJİTSU DBMBUZ MAKİNESİ.

Kampanyalı Buz. Fiyatları firmamızdan alınız. Fırıncılar, unlu mamüller, balıkçılar, lojistik, maden ve beton santralleri için ideal bir soğutma sistemidir. EFE SOĞUTMA MAK.


Glikol, salamura veya kalıp kullanmadan sadece yaprak buz presleme yöntemi ile blok buz üretebilirsiniz. Buzcular için ideal bir buz makinası. Dört kafatasları küçük balık kalıp buz kalıbı buz yapım makinesi gökyüzü mavi.


Müşterilerinize farklı boylarda ve ağırlıkta fiyat seçeneği sağlayabilirsiniz.

Doğru bir fiyat teklifi almak için renk,boyut,malzeme ve bu gibi ürün. Kapasite günlük. Teknik Özellikler. Her bir kalıp ağırlığı. Bu ürünün size özel. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır. Buz makinesi için seçilecek konumun aşağıda belirtilen. Parça No: TUC2Rev. Hepsini Göster ( ). Seçimine göre makineler kar buz, küp buz, kalıp buz, yaprak buz ve diğer buzları hızlıca yapar.


Açıklaması : Taşınabilir buz makinesi 6-dakika aralığında buz kalıbı üretir Buz kapasite: kg Su bittiğinde ve buz haznesi dolduğunda ikaz eder. Buz yapma makinesi ya da kalıp buz makinası olarak da adlandırılan bu modeller. Sanayi tipi buz makinesi fiyatları öğrenmek için ihtiyacınız olan modeli.


Enerji kapasitesi yüksek, elektrik tüketimi düşüktür. Ancak öncelikle fiyatlara de? Karavanda saatte -kg buz yapabilirseniz zaten buzdolabına ihtiyaç kalmaz.


V kompresörlü orjinal buz dolabının fiyatı yaklaşık bin YTL. Yaprak buz makinas?

Seçenekleriniz arasında günde kilogram üretim kapasitesine sahip olan sanayi tipi buz makinesi modelleri de yer alıyor. Buz ihtiyacına bağlı olarak ürün.


Boyutuna göre oldukça yüksek fiyatlara satışları gerçekleştirilen buz makinelerinin arızaları da oldukça büyük maddi hasarlara yol açacağı için, kullanılan su. Parti içki buz tepsi ananas şekil buz aracı donma kalıp buz makinesi kalıp.


Otel tipi bar buz makinaları ;içki buzu yapma makinesi imalatı sanayi buz makinası. Yerli üretim Remta Marka Slush (Buzlaş) Makineleri en iyi fiyatlar, aynı gün stoktan ücretsiz kargo, kapıda ödeme ve tüm kredi kartlarına vade farksız taksit. Zorunlu - Dışarıda kalan soğutucu akışkan hattını olabildiğince kısa tutun.


Küp Buz Makinesi. Hangi yemek: dondurma ve dondurma bazlı. Maria Emmerich, ‎ Doç. Pellet Kuru Buz Pelletleri. LED EKRANLI SOLO FIRIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.