8 Şubat 2017 Çarşamba

Teka yetkili servis telefon numarası

Teka yetkili servis telefon numarası

Müşteri Hizmetleri. Model veya seri numarası. Bizi arayıp teknik yetkilimiz ile iletişim kurduğunuz takdirde ilerleyen süreçte. Konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz sorularınıza en kısa sürede.


Teka yetkili servis telefon numarası

Teka beyaz eşya. Adres : İstanbul. Bölgede teknik servis hizmetleri vermekteyiz. Telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Servis Talep Formu. Tamir, bakım, onarım, aksesuar, orjinal yedek parça ve garantili teknik servis. E-posta adresi gizlenmiştir. World Axess Maximum Bonus Paraf Visa Master Card. Sayfada görüntülenen. Ayrıca yaptığımız tüm işlerde garanti vererek. Merkezimizi arayarak istek talebinize cevap. Aynı zamanda firma geniş bir servis ağına da sahiptir.


Teka yetkili servis telefon numarası

Aşağıdaki verdiğimiz iletişim numarası aracılığıyla herkonuda detaylı destek alabilirsiniz. Abdi İpekçi Cad. Ankara İli, ilçe ve köylerinde tüm.


Piyasadaki en hesaplı, ekonomik çözümleri biz sunuyoruz. Bakım, Onarım, Tamir, Montaj, Söküm, Yedek Parça. Sizlere sağladığımız. Necip fazıl mah hümayun sok no:4.


Yetkili Kişi, : Erdal Ulutaş. Giyim Sanatları Yapı Kooperatifi ABlok İkitelli, Başakşehir, İstanbul. Numara Sorgulama. Bu konuda buzdolabı. Sponsorlu Bağlantılar. TEKA İletişim Bilgileri. Seçiniz, YATSAN ADANA GİZERLER, YATSAN ADANA.


Torbalı teka teknik servis firmamız haftanın her günü ve her saati siz değerli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.