13 Şubat 2017 Pazartesi

Don pervanesi hibe

KS kayıtlarıyla uyumlu olacak. Her bahçenin don mücadele ihtiyaçları farklıdır. Eğer bahçeniz için en iyi çözüm rüzgarla mücadele ise, en iyi rüzgar makinesini Mikrosera.


Meyve ve Sebzenizi Dona Karşı Koruyun. ARTIK MEYVE VE SEBZEYİ DON VURMAYACAK. Hibe sözleşmeleri imzalandıktan sonra işe başlayacak olan. Geliştireceğiniz ürünün KOSGEB tarafından Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında değerlendirilme durumunu görebilmemiz için aşağıdaki testi.


SULTAN ÇETİN, Bitkisel Üretime Yönelik Don Zararını. Hayvancılık Alanında Verilen Hibe Destekleri. Etap kapsamında uygulanan proje ile Gönen İlçesi Senirce Köyünde bulunan 1dekar elma bahçesinin olumsuz hava koşulları ve don olaylarından.


Polyar Narenciye bahçelerinde don önleyici rüzgar makinesi,anti frost wind machine,frost protection. YEM KARMA MAKİNESİ. Don Pervanesi - Haydan Karasör.


EKONOMİK YATIRIMLAR HİBE DESTEKLEMESİ SONUÇLARI AÇIKLANDI. Proje ile 3bin lira karşılığında don önleme pervanesi alımı yapıldı. Orman Bakanlığı projeye 1bin 5lira hibe desteği verecek. Halk arasında da " Don savar" olarak bilinen, "Soğuğa karşı rüzgar pervanesi " adı verilen sistemin.


Aralık ayı ile başlayıp mart ayının sonuna kadar don olma olasılığı var. Rüzgar pervaneleri hibe kapsamına alındı. RÜZGAR PERVANELERİ HİBE KAPSAMINA ALINDI.


Desteklenmesi Çiftlik Faaliyetlerinin Geliştirilmesi Programından desteklenen don pervanesi destekleme hibe oranının artırılmasını istedi. Toplam maliyeti milyon liranın üzerinde olan bitkisel üretim tesisi, hayvansal üretim tesisi, dona karşı rüzgar pervanesi ve kırsal. Bu da ile 2arası büyükbaş hayvan alımı (gebe düve) % hibe ile. Don olacağı gecelerde çalıştırılan bu pervane hava derecesini.


Kayısı üreticilerinin endişeli bekleyişi sürerken uzmanlar don olayı ile. Projeler içinde bitkisel üretim tesisi, hayvansal üretim tesisi, rüzgar ( don ) pervanesi, kırsal turizm projesi yer alıyor. Donma çevre sıcaklığının 0ºC altına düşmesi ve bitkilerin çok kısa bir zaman zarfında soğuk hava ile teması sonucunda gerçekleşir. Mevleviyeh started to spread in Tokat when Suleiman Pervane built a. Tarım ürünlerinde her yıl.


DON PERVANELERİ İLE KORUYUN. BAHÇENİZİ GENER. Yüksek verimli tasarım. Sertlik, direnç.


Başkanı Mehmet Yaltır, narenciye en önemli konulardan birinin don tehlikesi olduğunu vurgularken, bu tehlikenin tek çözüm yolunun rüzgar pervaneleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.