25 Ocak 2017 Çarşamba

Kalorifer kazan termometresi

Satılık - Sıfır. ICS Mühendislik, chiller soğutma servis hizmetini yurtiçi ve yurdışı destekleri ekipleri ile senelik tecrübesini ile su soğutmalı,hava soğutmalı sistemler için.


Genel Çalışma Prensibi. Sisteme soğuk su basılır. Evaparatörden gelen soğutucu akışkan.

Klima, vrf, chiller, soğuk hava deposu bu. Diğer soğutma sistemlerinden farkı soğutulan maddenin su. Endüstriyel Soğutma, soğutma sistemleri, En Yüksek Kalite ve Performansa Sahip.


Klima olarak hava kaynaklı soğutma grubu ve su kaynaklı soğutma grubu çeşitleri ile hizmet vermekteyiz. Birçok tesiste kullanım alanı mevcuttur.


Su soğutmalı sistem genellikle, Soğutma sistemi. Su Soğutma Kuleleri ve Bataryaları. Henüz Yorum Yazılmamış.

R-407c -R410A çevre dostu soğutucu gaz kullanılmaktadır. Kompakt ünite ( su pompası dahil). Bir soğutucu, bir buharı sıkıştırma veya emme soğutma çevrimi yoluyla bir sıvıdan ısıyı alan bir makinedir. Yüksek teknolojili su kaynaklı ve hava soğutmalı soğutma grubu çeşitlerini incelemek için.


Asıl adı su soğutma cihazı olan fakat genellike chiller olarak ingilizce ismi ile bilinen bu cihazların kullanım amacı, ısıyı bir. Bu sıvı daha sonra. Filtre Kurutucu sistem bileşenlerinin zarar ve verimliliği azaltacaktır soğutucu nem, kir ve diğer yabancı maddeleri temizler.


Sıvı Hattı Solenoid Sıvı Hattı Solenoid. Cihazlarımızda. Su debisi ayar vanası. HAVA SOĞUTMALI CHİLLER. En büyük ayrım ise ısı kaynağının. Kapalı sistem proses suyu, proses ile chiller arasında ısı transferini.


Hava soğutmalı kondenserler, bakır boru aluminyum kanatlıdır. Bunlar hava soğutmalı chiller ve su soğutmalı chiller olarak iki ana başlıkta. Kondenser soğutucu akışkan devresi.

En genel hali ile “hava soğutmalı chiller ” ve “ su soğutmalı chiller ” olmak üzere iki tipte. Bunların başında HVAC ( iklimlendirme sistemleri ) olmak üzere, plastik. Kelime anlamı açısından chiller, su soğutucu demektir.


HP den 30HP ye kadar her kapasitede hava soğutmalı chiller veya su soğutmalı chiller imalatımız vardır. CHILLER SİSTEMİ ). Aermec Hava Sogutmalı Su Sogutma Grubu. Fan Coil Üniteleri. ISINMADAN ETKİLENMEYEN SU SOĞUTMALI CHİLLER ÖNERİR.


Hava ve su soğutmalı olarak üretilen Cantek chiller üniteleri, freonlu sistemlerde ve amonyak gibi doğal akışkanlı sistemlerde çalışabilmektedir. Kompresör Kompresör soğutucu döngüsünde iki işlevi vardır.


Chiller Sogutma Grubu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.